FILIP CAR NAPRAVIO HAOS U CRIKVENICI! Doneo urgentnu ODLUKU zbog Aleks i ĆERKE, javno isplivali DOKAZI! Evo šta se dešava (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.05.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskeširao ozbiljnu svotu novca, ovo su svi detalji!

FILIP CAR NAPRAVIO HAOS U CRIKVENICI! Doneo urgentnu ODLUKU zbog Aleks i ĆERKE, javno isplivali DOKAZI! Evo šta se dešava (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Shutterstock

Filip Car, poznat po svom učešću u rijalitiju "Zadruga", doživeo je potpunu transformaciju nakon saznanja da će postati otac devojčice. Umesto trošenja novca na trivijalne stvari i izlaske, bivši zadrugar je odlučio da svoju zaradu uloži u nekretnine. Ova promena životnih navika dovela je do potpunog preuređenja stana u kući gde sada živi sa partnerkom Aleksandrom Nikolić i svojom naslednicom, Leonom.

Naime, renovirajući svoj stan, Filip je napravio značajne promene. Izbačeni su zidovi, a umesto toga postavljena su velika staklena vrata koja omogućavaju obilje prirodnog svetla i predivan pogled na more. Kuhinja je opremljena svim potrebnim elementima, dok je prostor pažljivo prilagođen potrebama malene mezimice. Pored toga, velika terasa je obezbeđena kako bi dete imalo siguran prostor za igru i uživanje.

Filipova posvećenost porodici je očigledna, jer je sve svoje napore usmerio ka stvaranju udobnog i sigurnog doma za svoju devojčicu. Njegova promenjena perspektiva je primetna i u svakodnevnim odlukama, gde se fokusirao na neophodne stvari, umesto na luksuzne kupovine. Njegovi najbliži ističu da se Filip potpuno promenio na bolje i da sada zaista uživa u novoj ulozi oca.

Podsećanja radi, Aleksandra Nikolić, poznatija kao pobednica šeste sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", doživela je značajne promene u životu od kako je postala majka. Nakon porođaja 17. aprila u GAK "Narodni front", mlada starleta je brzo povratila snagu i napustila porodilište sa svojom ćerkicom Leonom i partnerom Filipom Carem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Uros

21.05.2024 16:11

Ovaj izvrljani nema ni osnovnu skolu a ne da iskesira nekome nesto, nemaju svi zajedno ni za bajatu kiflu.

Ila BGD

22.05.2024 00:15

Bravo Filipe! Sve za preslatkuLeonu!. Uživaj u roditeljstvu sa Aleksandrom i bebom, zauvek zajedno. Dete mora da ima figuru oca za ceo život. Zapamti. Ima li šta vrednije ngo biti srećan u životu sa svojom porodicom Bićeš najbolji otac na svetu, čvrsto smo ubedjeni u to. Volite se ljudi, dragi!