(VIDEO) NIŠTA IM NIJE SVETO: Umalo tuča u zadruzi - NA VASKRS!

Autor:

Zadruga

08.04.2018

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom da su zadrugarima ove nedelje mali budžeti, najviše svađa nastaje zbog hrane.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari!

Bane Čolak i Radosav Stefanović Žuti zamalo se nisu fizički obračunali, a sve to zbog Marije Ane Smiljanić. Bane je svojim cimerima želeo da spremi večeru i od Žutog zatražio kao pozajmicu brašno, ali mu je prećutao da sprema hranu i za Smiljanićku sa kojom je ovaj ukućanin u veoma zategnutim odnosima. Žuti mu je to zamerio, pa je nastao veliki haos u Beloj kući.

- Hoćeš da ućutiš? Hoćeš da te bacim u bazen? Što si dao ovoj što mi mamu naziva ku*vom. Daje 4000 za frizuru, a od mene uzima za klopu, a mamu mi naziva ku*vom - vikao je Žuti, pa počeo da skida bubicu sa Baneta.

Žuti ne može da pređe preko toga što ga je Marija Ana uvredila, pa je Čolaku prebacio da on to sve čini zbog toga što se "uvlači" pevačici i da želi da pridobije njenu pažnju, dok se on branio time da bi dao bilo kome da je zatrebalo.

Obezbeđenje je primetilo da malo fali da dođe do fizičkog obračuna te je istog trenutka uskočilo i razdvojilo ih. Zadrugari, ni Uskršnju noć nisu mogli da provedu u miru, već su dopustili da ih obuzme bes i nervoza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading