MAJI ĆE PRESESTI ROĐENDAN: Ni ne sluti šta joj Taki sprema, zbog Stanislava će joj najvažniji dan biti UNIŠTEN!

Autor:

Zadruga

21.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković javno pokazao da Stanislava ne može da vidi, a šta li će sutra poručiti ćerki?

MAJI ĆE PRESESTI ROĐENDAN: Ni ne sluti šta joj Taki sprema, zbog Stanislava će joj najvažniji dan biti UNIŠTEN!

Foto: Republika Tv, Printskrin/RTV PINK

Otac Maje Marinković, Taki, nedavno je najavio da će ćerki poslati brutalnu poruku za rođendan, pogotovo kad je reč o njenoj vezi sa Stanislavom Krofakom. Publika željno iščekuje da vidi na koji način će sutra svojoj mezimici očitati lekciju, a da više ne podržava njenu vezu sa MMA borcem jasno govore slike koje deli na Majinom Instagram profilu. 

Naime, poznato je da Taki vodi profil svoje ćerke, dok ona boravi u rijalitiju, a danas je podelio fotografiju na kojoj je isečen Stanislav. Iako je pre objavljivao njihove zajedničke slike, očigledno je da više ne podržava ćerkim ljubavni izbor, a ostaje da vidimo na koji način će joj to sutra saopštiti. 

Republika

Foto: instagram.com

Taki isekao Stanislava sa slike

Inače,  Taki je izneo nedavno svoje mišljenje o situaciji, ističući da smatra da Krofak polako gubi tlo pod nogama i da je postao čovek bez stava.

- Vidimo da on polako gubi tlo pod nogama, sluša svog rijaliti tatu, Lepog Miću, a Maja nije nimalo naivna, ona je iskusan rijaliti igrač, čita između redova šta on radi. Postao je čovek bez stava, on je rekao da neće da ima ništa sa Majom, nikakve odnose, pa je to prekršio. Uopšte nije onaj Stanislav koji se pokazao na početku, od reči, vidimo nekog drugog čoveka - rekao je Taki, a onda se osvrnuo na navode pojedinih učesnika da je Maja iskorišćena kako bi Krofak terao Mioni inat:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Taki Marinković

- Neminovno je da se Maja njemu dopala, on je gledao godinama i on i Miona, oni su njeni fanovi. Kada je on ušao, pokušao je da povrati, ali je video da od tog posla nema ništa, pa se zaljubio u Maju. Videćete, od srede (Majin rođendan) više ništa neće biti isto - rekao je Marinković za Pink.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

22.05.2024 05:39

TAKI SVE SI U PRAVU ZA MIĆU...IZVINJAVAM SE ALI ON JE SVE, ALI NIKAKO LEPI...ZLO OD ČOVEKA...SPARUŠIO SE OD ZLOBE, NEMA DOBITNE KOMBINACIJE ZA NJEGA...ZLOTVORA...I ZA MAJU...ALI STANISLAV JE POŠTEN, BORIO SE U ŽIVOTU...TREBA GA PODRŽATI...U SVAKOM POGLEDU...TAKAV MACAN JE NJOJ POTREBAN