OTKRIVENA STROGO ČUVANA TAJNA PRODUKCIJE: Stiže u Elitu, Maja Marinković ni ne sluti da je čeka HAOS!

Autor:

Zadruga

22.05.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi detalji iznenađenja!

OTKRIVENA STROGO ČUVANA TAJNA PRODUKCIJE: Stiže u Elitu, Maja Marinković ni ne sluti da je čeka HAOS!

Foto: TV Pink/printscreen

Danas je poseban dan za aktuelnu učesnicu rijalitija "Elita", starletu Maju Marinković, jer će na imanju u Šimanovcima proslaviti svoj rođendan. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jeste činjenica da je njen otac, Radomir Marinković Taki, kao i svake godine uložio ogroman trud i novac kako bi pripremio gala iznenađenje za svoju naslednicu.

Naime, Marinković je otkrio da je danima radio na pripremi proslave, a kako sam kaže, uložio je pozamašnu svotu novca u tu svrhu.

- Za moju Maju samo najbolje. Danima sam u Šimanovcima kako bih joj obezbedio sve što znam da bi volela da ima. Zadrugari će biti šokirani kada vide šta sam sve spremio - rekao je Taki, prenosi Alo, te otkrio šta se sve nalazi u sklopu iznenađenje:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Taki i Maja Marinković

- Pripremio sam širok spektar hrane i pića. Raznorazne đakonije će se naći na stolu. Tu su torte, slatkiši, voće, ali i torta od mesa. To niko do sada nije imao!

Taki nije štedeo dinara za ćerkin dan, ističući da je uložio oko 2.500 evra u pripremu ovog događaja. Pored posluženja, pripremio je i brojne poklone za Maju, a samo dekoracija ga je koštala oko 30 hiljada dinara.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Taki Marinković iskeširao 3000 evra za Majin rođendan

- Pored posluženja sam joj spremio i brojne poklone. Tu je naravno i dekoracija, samo na to sam potrošio 30 hiljada dinara. Priprema rođendana me je ukupno izašla oko 2.500 evra - zaključio je Taki za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mika

22.05.2024 11:52

Treba da joj kupi pamet. To nema.