Andrijana plakala, otac pokušao da je uteši pa je OPSOVAO!

Autor:

Zadruga

09.04.2018

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog popodneva ukućani "Zadruge" vežbali su svoje nastupe za "Zadrugoviziju 2 - imitacije", koja je na programu Televizije Pink večeras od 21:30h.

Foto: printscreen/youtube.com
Duško i Andrijana

Dok su se ostali ukućani pripremali za večerasnje nastupe, Andrijana Radonjić nije bila zadovoljna svojom grupom jer je želela da nastupa sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, zbog čega se od nervoze rasplakala. Nju je pokušao da uteši reper, što mu nije pošlo za rukom, a zatim i otac Duško. Andrijana nastupa sa Viktorijom na drugoj Zadrugoviziji, s obzirom na to da ih je Miljana Kulić kao ovonedeljni vođa izvukla kao par.

- Toliko sam besna da bih bacila tanjir! - rekla je Andrijana Radonjić.

Foto: printscreen/youtube.com
Duško i Andrijana

- Bezveze plačeš! Majke mi, baš plačeš bezveze. Iz čistih gluposti plačeš! Ajde! Ja sam znao šta će da bude, zato sam ti pričao uporno, ali ne vredi dok čovek sam ne udari glavom. Nema veze, šta je tu je. P*čka ti materina seljačka. Zalepila si se za ovog (Đeksona), ovamo ste dobili šta ste dobili - govorio je Duško Andrijani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

10.04.2018 09:54

aNDRIJANA SE BAS IZBLAMIRALA, NAJGOREG JE IZABRALA