Porodica Đogani isprozivala Zoricu Marković!

Autor:

Zadruga

10.04.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković ne štedi reči kada se obraća Luni Đogani, što je iznerviralo njenu porodicu!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marković

- Meni se ne dopada kada upalim TV ujutru u pola osam, a ti skačeš po Slobinom k.rcu i brišeš p.čkicu rukom - bila je slikovita Markovićeva, što je zasmetalo svim članovima Đoganijeve porodice.

U odbranu je odmah krenuo Gagi Đogani koji se zapitao "gde će Zorici duša", dodavši da je jedini greh njegove ćerke i oženjenog pevača to što se vole.

Ispod Gagijevog komentara javio se i Baki B3 i osim teških uvreda, uputio i pretnje da će o Markovićevoj otkriti sve ono što zna.

Foto: printscreen/instagram.com/gagidjogani
Baki B3

- Prelepa je, brate, što tako, apoteka joj menza bila, dabogda je kukom po Nevervi tražili. Vidiš da liči na propali abortus, ima teleću glavu, buzdovan neotesani. Matora drtina, j*bu je klinci i to ganciroza. Znam ja svašta o njoj. Čekam da izađe da joj u lice kažem, da ne pišem ovde. Nisam u toku, ali otprilike znam da đavo ima zadatak. Opušteno - napisao je Baki B3.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mira

10.04.2018 10:00

Al su se ovi Djogani žešće izblamirali, hteli slavu na Lunin račun ali su joj samo naudili

Odgovori 27 5
sale

10.04.2018 10:01

Svi Djogaji i Hamit i Gazmen i Baskim sa sve deda Arifom mogu da joj pljunu pod prozor jer je Zorica ovog puta sve u pravu hahahahqah

Odgovori 29 6
Jasna

10.04.2018 11:53

Auu brate mili, ovo je strasno!!! Po meni Zorica ovakve uvrede nije zasluzila, stvarno sramota,...Posle se pitaju, zasto ih narod ne voli!!!

Odgovori 28 8
Miladin Sretenović

14.04.2018 18:59

Zorica kao da je pokupilapola taloga Srbije. Prodaje lažni moral.Kako je nijejsramota kad svi znaju šta je radila i skim je bila. Ćuti matora i beži u onu zabit i z koje si došla...