LUNA ŠOKIRALA: Imam iste oči kao mamin dečko koji je poginuo u ratu!

Autor:

Zadruga

10.04.2018

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku današnjeg sunčanog dana nekoliko zadrugara okupilo se kod bazena gde su se sunčali i odmarali. Među njima je između ostalih bila i modna blogerka Luna Đogani koja je prepričala svojim cimerima kako se završila ljubavna priča njene mame Anabele Atijas.

Foto: instagram.com/anabelci
Anabela i Luna

- Znaš kakva veza je to bila, kakva ljubav. Mama je imala 16 godina. Nikola se zvao. Obožavali su se. On je bio rukometaš, tretirao je (Anabelu) kao malo vode na dlanu! I ode on u vojsku. Pisao joj pisma, tad nisu ni imali telefone. I dan danas ima ta pisma i slike u kutiji jednoj, baš sam skoro čitala - započela je Luna i dodala:

- Poslednje njegovo pismo, pošto je uskoro trebalo da se vrati je bilo: "Belka moja, oko moje, lepoto moja, stižem ti brzo pa ćemo se voleti i maziti...". I jedno jutro, nekoliko dana  zvoni telefon i kažu joj onako hladno "Nikola je poginuo, poslaćemo vam njegove stvari".

Foto: instagram.com/anabelci
Anabela Atijas

Ova priča zainteresovala je sve okupljene oko bazena, pa je Luna nastavila sa prepričavanjem i dodala zanimljivu činjenicu.

- I dan danas kada priča o njemu je onako sva... I danas ide na njegov grob. E, a on je imao iste oči kao ja! Identične oči, zeleno- sive kao ja. I oni su planirali da imaju ćerku koja će da se zove Luna, kad su planirali da imaju decu. Hteli su da se uzmu, da imaju decu. I on je pričao: "Hoću da imam ćerku koja će da se zove Luna, hoću da bude visoka i da ima iste oči kao ja! ". I on pogine i ja se stvarno rodim, sa drugim čovekom, iste oči zeleno-sivo-plave, visoka sam,  i zovem se Luna - objasnila je ova zadrugarka.

- A na koga imaš oči - upitala ju je Teodora Džehverović.

- Na pradedu sa mamine strane - objasnila je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nevena

11.04.2018 19:41

Normalno je da Luna lici na oca.

sasa1

26.04.2018 12:57

A nije bilo telefona a onda je nazovu i to baš nju od 16 godina a ne njegove roditelje. Smješno i patetično,samo za glasove.