Maca izvređala Anu Korać: BRAT TI JE MRTAV!

Autor:

Zadruga

12.04.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maca Diskrecija i Ana Korać danas su se brutalno posvađale na bazenu dok se većina učesnika sunčala i kupala. Diskrecija je udarila nisko, što Ana ovoga puta nije mogla da ignoriše.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

Naime, Diskrecija nije mogla da podnese Aninu bliskost sa Borom Santanom. Dok su se njih dvoje kupali u bazenu Maca je počela sa uvredama na račun Koraćeve.

Gnusne uvrede su se ređale a svi učesnici su pokušali da obuzdaju Macu koja je nizala pogrdne reči. 

- Brat ti je mrtav! Brat ti je bolestan - ponavljala je Maca.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maca Diskrecija

Ana nije mogla da prećuti na ove brutalne uvrede pa je u jednom trenutku prišla Diskreciji, a Anine drugarice su je sklonile od Mace. Ipak, situacija se brzo smirila pa je Koraćeva pustila Macu da vređa i više se nije obazirala na njene niske udarce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

13.04.2018 09:16

Maca stalno vredja Boru na nacionalnoj osnovi. Vredja njega i Rome. Naziva ga raznim pogrdnim imenima u vezi sa njegovim poreklom. Bar je kaznjavajte nedeljnim i mesecnim honorarom.

Jasna

13.04.2018 10:31

Senada mi je na pocetku bila simpaticna, ali ta njena gluma brzo je nestala i pokazala je svoje pravo lice!! Sta joj sve ovo treba?! Napada sve i svakoga, vredja, kune...Vidim da je i Saru kao jedinu drugaricu tamo ispljuvala!!