ĐOLE RAZOTKRIO BRATANICU: Luna je izrekla NEKOLIKO LAŽI!

Autor: Telegraf.rs

Zadruga

13.04.2018

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denser Đole Đogani, frontmen frupe "Đogani fantastiko" nije želeo mnogo da priča o svojoj bratanici Luni koja je u rijalitiju "Zadruga" ušla u vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem, i uglavnom je govorio da ona ima njegovu podršku.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Ne misli dobro o stricu... Luna Đogani

Međutim, kada je Luna izgovorila da joj je Đole "nažalost stric", denser se oglasio i naširoko pričao o njoj:

- Ja sam njoj za 8. mart poslao jednu video čestitku, koja je savršena video čestitka, a onda televizija Pink nije pustila taj video snimak. Sad, pitanje je zašto nije pustila video snimak, pa makar i u nekom zakašnjenju. Verovatno bi ona dobila informaciju da ima veliku podršku od porodice, od mene, od svih i onda bi sve bilo u redu, a pošto ona tu video poruku nije dobila. Recimo da, ono što ja znam, da kad je ušla Jelena Golubović, ona je dobila informaciju i pričala joj je Jelena Golubović da ja nju ne podržavam , da hoću da se odreknem nje... Takvu je ona informaciju dobila od Jelene Golubović, i da želim da promeni prezime i ona jadna misli tamo da ja nju ne podržavam, da želim da promeni prezime, da se stidim nje, a to nije istina. I ako ima dete od toliko godina takvu informaciju, onda je verovatno i kivna, ali bez obzira na to od mene ima bezuslovnu podršku strica koji voli svoje dete i tu nema šta  - istakao je Đole koji je otkrio šta je njegova bratanica slagala u rijalitiju.

RepublikaFoto: facebook.com/djole543
I dalje podržava Lunu... Đole Đogani

- A ona, inače, u izlivima nekih osećanja, rekla je nekoliko laži i nekoliko stvari koje nisu istinite, tipa ova za Anabelu, da su oni kao nešto pušili... To nije istina, to nema šanse! Anabela to nikad nije radila, ona ne puši ni cigare, neki put zapali, a kamoli nešto drugo. Drugo, koliko nas dece ima u familiji, to nema veze sa istinom... I to da je Gagi nekada nešto krao... To je ona varijanta - ti si bila nekada klinka, pa počneš da pričaš nešto sa tvojim frajerom i sad želiš da ispadneš važna i ispričaš neku glupost. I sad ti si nešto bitno, nebitna... - naglasio je Đole. 

Foto: printscreen/TVPink
Đole misli da se Radanović zaljubio u brend Đogani... Luna i Sloba

Đole je istakao da njemu najviše smeta to što pojedini učesnici izlaaze iz "Zadruge" i vraćaju se sa informacijama iz spoljašnjeg sveta koje izokrenu i tako manipulišu onima koji su sve vreme u rijalitiju:

-  Zamisli da nema Lune, da neko uzme Lunu i kaže: "Ideš kući"! To bih najradije uradio ja, i to bi najradije uradila Anabela, i onda nema Lune u Zadruzi. Šta bi bilo?! Ne bi više to bilo gledano, jer nema glavnog aktera! Ona je glavni akter tamo! Ona je akter koji je stvorila Kiju. Da je Luna, recimo, Mitrović Dragica... Recimo, ušla je neka Mitrović Dragica, NN lice, i kao zaljubila se u Slobu, misliš da bi Kija ušla?! Ne bi... Sloba se zaljubio u brend Đogani i onda se stvorila priča, a ova (Kija) je žena nekog Slobe! Znači, zaljubila se u Slobu i Sloba je postao Sloba Radanović, pevač koga sad svi znaju, a Kija njegova žena je ušla unutra i postala "Kija neko poznato lice". Na osnovu čega, koje to kvalitete ima?! Peva, igra, skače, radi šta?! Mislim ko je to?! Ljudi ne razmišljaju... Luna je otela pištoljem čoveka, mislim šta?! Ne razumem?! - zaključiio je denser. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Viktor Savic

13.04.2018 18:46

Bravo Djole, sve što si rekao je istina. Ti si vrh uvek bio.Sem toga, bio si oslonac cele porodice DJogani. Bravo, što iznosiš istinu za LUNU, svi je obožavamo i Slobu.On ostaju zauek zajedno i bićete jedna velika i srećna porodica.Svi ste kvalitetni,naravno svako u svom domenu rada,uspešni i dr..Svi se zajedno udružite i "ZAPALITE" BEOGRAD, VAŠOM MUZIKOM, PESMOM...DA SE ZNA KO SU DJOGANI, bili ji ostali..... Srećno...Sloba i Luna do pobede.