(VIDEO) Miljana poludela: FILIP JOJ POMINJAO NEROĐENO DETE!

Autor: pink.rs

Zadruga

14.04.2018

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj dan, koji su takmičari započeli zadacima koje im je Veliki šef dodelio, bio je i više nego turbulentan, naročito zbog ove žestoke svađe koja je nastala između Filipa Đukića i Miljane Kulić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
MIljana Kulić

Naime, oni su se za stolom prepirali, a niko nije verovao da će svađa otići toliko da daleko da je i obezbeđenje moralo da odreaguje.

Filip je navodno uvredio Miljanu tako što je iznosio neke činjenice o njoj, a potom je naterao da se zakune u nerođeno dete.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
MIljana Kulić i Filip Đukić

- Jedi go*na, neću da se kunem! - rekla je Miljana.

- Pa, eto! Znači da lažeš! - rekao je Filip.

Nakon ovoga, Miljana se zbog ove rečenica uvredila do te mere da je pokušala fizički da se obračuna sa njim, a onda je uplakana napustila prostoriju dok je urlala na ukućanina.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari teše Miljanu Kulić

- Sram da ga bude, on će meni da spominje nerođeno dete! Šta sam mu ja toliko loše uradila? Zažaliće zbog ovoga! - rekla je Miljana.

Ova svađa potresla je sve takmičare, a kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Hm

14.04.2018 17:43

Uveli klošare i dame sumnjivog morala da kunu decu, buduce majke i trudnice.

Sreten

14.04.2018 19:09

Miljana je otkčaila jer je Filip rekao istinu, a toje da je Marka spopadla u Hotelu da imaju sex a on je odbio, uz napomenu da će da je ostavi i ode iz hotela kao omiljeni, i udariće jej IGNOR i više neće pričati sa njom, ako ne prestane sa tim budalaštinama...kad je ovo čula za stolom onaje poludela.... nije očekivala..