(VIDEO) Anđelo: MOJA MAJKA I GOCA SE NE BI SLAGALE!

Autor:

Zadruga

15.04.2018

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelu Rankoviću je postavljao pitanja njegov drug Aleksandar preko video-poruke, a njemu ni malo nije manjkalo kreativnosti. Prvo što ga je zanimalo jeste da ako bi njegova majka ušla u rijaliti, kako bi se slagala sa majkom njegove devojke, Gordanom Džehverović.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anđelo Ranković

Poznato je da Anđelova majka ne podržava vezu svog sina sa Teodorom Džehverović, a kako je Goca u nekoliko navrata želela da sama prekine njihovu vezu i iznosila neke informacije koje se tiču manekenove porodice, evo šta je Ranković odgovorio povodom ovoga. 

- Ovo je moj drug. Kada bi moja mama ušla u kakvom bi odnosu njih dve bile... I ja sam u početku imao odbojan stav prema Goci, ona ume da bude i drčna i bezobrazna kao i Teodora. U suštini, kada bolje upoznate Gocu, ona nije loša osoba, niti želi nekome nešto nažao da učini. Bilo je mnogo situacija u kojima smo Teodora i ja nju smirivali. Ona je spremna da pređe i najvećem neprijatelju preko nekih stvari. Nekad je prosto takva da neko pomisli da ona to radi da bi se dodvorila nekome. Na prvu loptu ne mislim da bi se slagale moja mama i Goca.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anđelo Ranković, Teodora Džehverović i Gordana Džehverović

- One napolju da su se upoznala, bilo bi drugačije. Moja mama ume itekako da bude nesebična i darežljiva, ali i bezobrazna i drčna i odgovori svakome. Tu vidim sličnost između njih dve. U onim situacijama kada sam se ja svađao sa Gocom, kada je spominjala moju mamu i ujaka, ispao bi haos. Na prvu loptu bi bio haos, a kasnije bi bilo samo potrebno vreme da spoznaju jedna drugu - kaže maneken. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović i Anđelo Ranković

Drugo pitanje se odnosilo na to da li u Anđelovom i Teodorinom krevetu ima mesta za Aleksandra, manekenovog prijatelja, a Ranković i Džehverovićka su bili saglasni oko ovog odgovora. 

- Kada je ušao Jovan, Teodora i ja smo mu odvojili krevet, spavao je pored nas. Pružio bih krevet i njemu, bilo bi mesta i za njega. Teodora se slaže da bi bilo mesta za Saleta - rekao je Anđelo sa osmehom na licu. 

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Verujem u vas

16.04.2018 06:56

Anđelo i Teodora, glavu gore i nedajte nikome, pa ni vašim porodicama, da odlučuju o vašoj sudbini. Kroz ovih 7 meseci pokazali ste koliko se vredni, kulturni, vaspitani, pametni. Vaš je jedini "greh" što ste se zaljubili, onako iskreno i čisto a to je očito mnogima trn u oku, jer ljudi koji to nikada nisu osetili ne mogu ni razumeti.