(VIDEO) MILJANA DAVALA MARKU PREPARAT ZA POTENCIJU: Hoće sa njim s*ks?!

Autor: pink.rs

Zadruga

15.04.2018

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je, gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, dobila mnogobrojne poklone od sponzora, a jedan od njih je podelila sa Markom Miljkovićem. Ona je između ostalog dobila i preparat za potenciju koji je rekla svom cimeru sa kojim spava u Hotelu "Zadruga" da sadrži olovo i cink koji pomaže rast kose.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Miljana Kulić

Međutim, pravo dejstvo ovog vitamina jeste da se pojača želja sa se*som, a Miljković to ne zna. S obzirom na to da je Kulićeva ovu tajnu otkrila nekolicini zadrugara, ova vest se brzo proširila Belom kućom, ali još uvek nije došla do Marka. 

Kada je saznao za ovo, Miki Đuričić je porazgovarao sa Miljanom, a ona mu do detalja ispričala kako je Marku dala ovu tableltu. 

- Uzmem ja i slučajno zajebem se prvi put. Prvo pročitam neželjeno dejstvo i on kaže "Olovo, cink, je l' to za rast kose?" Ja kažem "Da, naravno". Sutradan, opet. Ja ga pitam hoćeš cink, on kao "Hoću, hoću, bolje mi je od njega, da mi kosa brže raste". Meni Ognjen dao u emisiji, sponzorsku - pričala je Miljana Mikiju.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Miljana Kulić

- Miljana, je l' moguće da si se zaljubila u njega? Al' si se zaljubila - primetio je Đuričić. 

Trudnica se pribojava Markove reakcije kada bude saznao šta je zapravo pio, s obzirom na to da joj je on jedan od najboljih drugara. Mikiju je objašnjavala da je sve to uradilla kako bi se našalila, a kako će on reagovati ostaje da saznamo. 

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading