Kija: Sloba je bio mutav, svi su ga znali kao mog dečka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar je odlučila da svojim cimerkama otkrije ko je zapravo njen muž i šta je ono što je najviše nervira otkad je ušla u Belu kuću.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- On je bio mutav, svi su ga znali kao Kijinog dečka. Svi u gradu znaju da je retard, svi mu se smeju! A došao je posle u Pinkove zvezde, pa je počeo da piše ribama na Fejsu. Njega poznaje ceo Zrenjanin, on se sad nešto kurči, a znam ga bolje od svih - rekla je Kristina za Slobu, a Nadežda Biljić je to potvrdila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

- Ja njega znam vrlo dobro, to kakav sad odnos imamo, ja ga ne prepoznajem! Ja sam se totalno zbunila kad me on pitao: "Kakvi smo mi prijatelji?" Kako god da okreneš, poklopio me izjavom o tome, a Kija zna koliko smo sarađivali. Drugačije je kad sa nekim živiš ili kad se viđaš od vikenda do vikenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
buba

16.04.2018 11:34

"svi su ga znali kao Kijinog decka"??? Da li je ona stvarno toliko poznata javnosti??? Cula sam svasta o njoj, licno ne bih da zvuci otrcano, ali da li je mislila na to da je poznata po tome sto je smatraju za IGRACKU FUDBALERIMA! Mislim da ne treba da se hvali!

Odgovori 14 19
blučanka

16.04.2018 12:25

Pa kakva si ti onda kada nisi mogla da uhvatiš boljeg frajera, samu sebe ponižavaš takvim izjavama. Vidjevši kakva si svi su bježali od tebe. Imaj malo dostojanstva i ne ponižavaj se više. Pravda za Filipa i Andriju.

Odgovori 10 22
Vesna

16.04.2018 15:19

Verujem da je bio takav! Gledao je u nju kao u Boga i laskalo mu je da ima takvu devojku! Kada mu je omogucila egzoticna putovanja, selidbu u Beograd a narocito ucesce u Pinkovim zvezdama (sam je rekao da je njenom zaslugom usao) postala je KRALJICA! E kada se docepao malo slave i poceo da zaradjuje nije mu vise potrebna!!! Goli interes !!

Odgovori 19 6
Milija

17.04.2018 01:03

Ženo ti imaš komplekse više vrednosti. Medjutim, sve što si do sada iznela govori mnogo o tebi, a to je da si loš čovek i velki manipulator.Ti ovom predivnom mladiću nisi ni do kolena...Zato si i jdobila šut kartu. Kako te nije sramota da balaviš više o njemu. S kojim pravom i šta si ti njenu. Brak na papiru je ništav. Ti si egocentrik sa nedovršenom terapijom.