(VIDEO) GOCA HOĆE DA PORAZGOVARA SA PRIJOM!

Autor: pink.rs

Zadruga

15.04.2018

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drug Anđela Rankovića, Aleksandar je uputio pitanje Gordani Džehverović da li ona zaista podržava vezu svoje ćerke Teodore Džehverović i manekena, s obzirom na to da u prvo vreme nije bila za njihovu vezu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović

- Ja podržavam njihovu vezu. Kada je započela vezu sa Anđelom, ona je imala vezu koja se naprasno završila. Ona je imala tri veze pre Anđela i svakoga dečka je dovela u kuću, sve njih smo upoznali. Voleli smo da znamo sa kim se ćerka zabavlja, sa kim provodi vreme i sa kim završava u krevetu, to je naše pravilo. Ovde nismo imali prilike da ga upoznamo. Ono što smo upoznali, šetao je od devojke do devojke i to nam se nije sviđalo, bili smo zabrinuti - rekla je Gordana, a potom dodala: 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anđelo Ranković, Teodora Džehverović i Gordana Džehverović

- Slom živaca sam dobila kada je on bio sa Anom Korać, pila sam tablete. Kada je ona prešla preko toga, znala sam da je zaljubljena u njega. Svi smo se složili u kući da je ona zaljubljena.... Kada sam ušla postojale su nesugalasice između njih dvoje, stvari su se sredile. Možda gospođa Ljilja smatra da Teodora nije za njega, ja koliko vidim oni se vole. Kada budu izašli, što se tiče njegove porodice, on će to sam da reši - rekla je Goca.

Goca je napomenula da bi volela da joj se Anđelova majka obratila, da je želela da je uživo porazgovarala sa njom. A da li će veza ovo dvoje golupčića opstati i posle rijalitija, ostaje da saznamo. 

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading