(VIDEO) Andrijana i Đekson UPLAŠENI OD MINE?!

Autor:

Zadruga

16.04.2018

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugare je iznenadila veza Nemanje Đerića Đeksona i Andrijane Radonjić, a mnogi su komentarisali kako se pevačica jako promenila nakon toga!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić

Kada je Tomislav Panić napustio "Zadrugu", on je za vođu postavio svoju lepšu polovinu Minu Vrbaški.

Kako je svima poznato da je Mina bila u strastvenoj vezi sa Đeksonom, Andrijana se uplašila da će ih iz ličnih razloga i osvete poslati u izolaciju i staviti ih za potrčke, pa je morala da porazgovara sa svojim dečkom o tome.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Mina Vrbaški

- Smatram da je još uvek zaljubljena u tebe, a rekla je da će četvoro ljudi ostaviti bez budžeta, zato ni ne pravim spisak - rekla je Andrijana.

- To što je zaljubljena u mene ne znači da neću dobiti budžet, a zamisli da ne dobijem, pa... - rekao je Đekson.

Međutim, iako je tvrdila da rijaliti nije za nju i da svakog trenutka čeka kada će biti nominovana, ona je u ovom slučaju ipak promenila mišljenje rekavši nešto što je u njoj izazvalo veliki strah.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson

- Ukoliko bude sve onako kako sam rekla, sve ću da ukinem! Zamisli da nas stavi za potrčke? Ja ću tu da izletim odmah. Ako ti odeš u izolaciju ili ja, što se mene tiče, sve je okej. Ukoliko ti odeš, ja ću biti ista ovakva, samo bez tebe. A Zorana ako dobije budžet, baš me zanima da li će da kupuje sama ili sa nama. Jela je sa nama svaki put - uplašila se Andrijana.

Šta su još prokomentarisali o Mini možete pogledati detaljno u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading