Nadežda trudna sa Mikijem!

Autor: D. J.

Zadruga

17.04.2018

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga" Nadežda Biljić misli da je trudna sa pčelarom iz Kupinova Mikijem Đuričićem, sa kojim je više puta imala s*ks u rijalitiju.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Slavica Biljić

- Ako sam trudna, to će biti blagoslov za mene! Zadržaću dete čak i ako ga neće! Ne zanima me, ja u stvari molim boga da sam trudna! Ono je, ako je začeto, plod jedne divne romantične večeri! Možete da se bunite do mile volje, ja ću bebu zadržati - pričala je pevačica u rijalitiju, ne otkrivajući ostalim učesnicima "Zadruge" sa kim je imala seks, tako da su mnogi pomislili da je reč o Banetu Čolaku. Nadeždina majka Slavica Biljić podržava ćerku i smatra da je ona u nekim ozbiljnim godinama kada bi mogla da se ostvari u ulozi supruge i majke.

- Ako je trudna, naravno da će dete zadržati, nikada joj ne bih dala da abortira - kaže za Rijaliti Biljićkina majka.

 Biljićeva: Ono je, ako je začeto, plod jedne divne romantične večeri

Naime, Nadežda i Miki šokirali su gledaoce kada su za Vaskrs pred kamerama imali žestok seks. Nakon toga njih dvoje su našli novo mesto kako ne bi bili pod budnim okom kamere. Oni su u dvorištu razgovarali o njihovom seksu i da niko od zadrugara još uvek ne zna za to.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić i Miki Đuričić u akciji

- Mene sutra neko da pita, ja ću... Ne brini... Ja bih priznao. Ja sam rekao: "Da me pitaju, ja ću reći", ali me niko ne pita. Ljudi znaju da sam ja džukac. To je sve zaje*ancija - rekao je Nadeždi Miki, koji tada nije slutio da se iz svega toga može roditi dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading