MIKI PRIZNAO BANETU S*KS S NADEŽDOM: Moram da ti kažem, desio se INCIDENT!

Autor:

Zadruga

19.04.2018

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Griža savesti zbog s*ksualnog odnosa sa Nadeždom Biljić naterala je Mikija Đuričića da sve prizna Banetu Čolaku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Grizla ga savest... Miki priznao sve Banetu?

Đuričić je tokom jučerašnjeg dana razgovarao sa Čolakom i sve mu objasnio. Iako Nadežda nije preterano pokazivala znake kajanja, Đuričić se poneo džentlmenski te je Banetu rekao daona nije kriva, ali i da je njega poneo trenutak slabosti:

- Pričao sam sa Nadeždom, desio se incident. Nadam se da si ti dečko liberalan. Vi ste tad bili u svađi. To se više nije dešavalo, ona tebe voli. Nemoj njoj ništa da zameraš, nije ona ništa kriva - pravdao je Miki svoju partnerku, a pri tom slagao da se "incident" dogodio samo jednom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Incident... Nadežda i Miki

Međutim, reakcija Baneta Čolaka je iznenadila:

- Nemam šta da ti zamerim, nisam ja zaljubljen u nju. Da sam ja zaljubljen u nju, da mi je dosta stalo, ja bih ti rekao "Brate znaš koliko se ložim na nju i ti si to uradio nisi drug, nisi ovo". Nemam ništa protiv toga. Zamerio bih ti da smo kao Anđelo i Teodora, i da smo raskinuli i ti budeš sa njom, pljunuo bih te. Kad je to u pitanju, boli me ku*ac, samo da mi nije nešto sa majkom i Kaćom - kazao je Mikiju njegov drug.

- To nisam bio ja, to je bio Miki. To je bio trenutak slabosti. Činjenica je da je njoj stalo. Meni je krivo. Nemoj da se promeniš prema njoj, na mene možeš i da se naljutiš. Nemoj prema njoj da se ona tripuje, jer je njoj stalo - molio je Miki svog prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gregor

19.04.2018 11:34

Jaooo zivote!!!! Ne to nisam bio JA to je bio Miki Kupinski?!? auuu brate mili,....