Zorica ogovarala Slobu, pa otkrila sa kojim ZADRUGAROM je Matora imala S*KS!

Autor:

Zadruga

19.04.2018

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković prvu jutarnju kafu pila je danas zajedno sa Miljanom Kulić i Gordanom Džehverović, a ove zadrugarke tom prilikom komentarisale su aktuelna dešavanja u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga".

Foto: printscreen/TVPink
Zorica Marković

Ove tri ukućanke u jednom trenutku dotakle su se svojih cimera, Slobodana Radanovića i Lune Đogani, sa kojima Zorica u poslednje vreme često ulazi u svađe. Podsetimo, pevač je svoju suprugu prevario i ostavio pred kamerama zbog blogerke.

- Oni su glavna tema, ali nismo mi to uradili, nego oni! Uvek sam bila solo, meni Duško sada u nekom smislu smeta, šta će mi?! Ja sam solo igrač u životu. Pisalo se da će onaj Marko Zec što je bio ovde da pokaže poruke koje mu je Sloba slao. Tupson jedan! Mazga jedna! Izazvao me, neću da mu ćutim! - rekla je Zorica.

Foto: printscreen/instagram
Sloba Radanović

- Matora kaže da se j*bala sa Zecom, ali ne ovde, napolju - izjavila je Gordana.

Miljana Kulić se zatim ubacila komentarom kako joj nisu jasne sve Slobine priče, a onda je Zorica Marković dodala i nekoliko komentara koji su se odnosili na intimno opredeljenje Radanovića.

- Šta drži ove žene kao paravan, ceo život i jednu i drugu! Zašto ne odgovori na pitanje što je plakao pet godina, što nije imao dve godine se*s. Majka je postavila pitanje najnormalnije, kaži zašto si prestao da voliš Kiju pre dve godine, to je pitala njena majka! Što joj on nije odgovorio?! - govorila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stefan DJerić

21.04.2018 18:03

Moram da registrujem sledeće;Slušam komentare Zorice M. i ne mogu da dođem k sebi kad vidim koliko su puni zlobe, mržnje, primitivni, maliciozni, nekulturni i prosti. Takav prostakluk i primitivizam se dugo nije video . Kristina glumata,folira, se, manipulišei izigrava žrtvu ucveljene žene, to je jasno svakom normalnom čoveku, ali je neverovatna količina primitivizma koji ona podstiče takvim ponašanjem. Zorice, da li si normalna?Gomilu laži, prostakluka i neprimerenih etiketa si uputila SLobi.Znaš i sama dato nije istina. Namerno to radiš da bi ga isprovocirala. Loš si čoek. Sve što radiš njemu, uradi svojim s inovima, a ne tudjim. On voli Lunu, ništa nećeš tu promeniti, svvojim prostaklukom i izmišljotinama.Zaboravljaš, ti si pedofilka jer se krešeš sa mladićima koij su godište tvojih sinova, poremećena babo, a još to moraš i da platiš.Sram te bilo...ženo bez morla.....

Jezdimir Matic

21.04.2018 18:28

Moram da registrujem sledeće;Slušam komentare Zorice M. i ne mogu da dođem k sebi kad vidim koliko su puni zlobe, mržnje, primitivni, maliciozni, nekulturni i prosti. Takav prostakluk i primitivizam se dugo nije video . Kristina glumata,folira, se, manipulišei izigrava žrtvu ucveljene žene, to je jasno svakom normalnom čoveku, ali je neverovatna količina primitivizma koji ona podstiče takvim ponašanjem. Zorice, da li si normalna?Za sve klevete i izmišljitine popićeš tužbu kadizaješ iz rijalitja