BANETOVA MAMA OSUDILA MIKIJA ĐURIČIĆA

Autor:

Zadruga

20.04.2018

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Banetova mama Jasmina Čolak preksinoć je bila gošća u studiju Pink TV, gde je zajedno sa Marijom Kulić, Miljaninom mamom, komentarisala situaciju u trouglu Nadežde, Baneta i Mikija. Prva je diskusiju povela Čolakova mama, a zatim je svoje mišljenje dala i Kulićeva, koja nije bila saglasna sa Jasminom jer je, kako kaže, "previše subjektivna".

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Banetova mama

- To je toliko delikatno. Situacija se dešava nakon osam sati provođenja vremena. Mora da se osvrne na sve unazad što je bilo. Zameram mu što je lošu reč rekao Nadeždi, to je jedino što mu zameram. Nju je Bane zgotivio. On se njoj otvorio ne samo kao ljubavnik već i kao čovek. Nemam ja ništa protiv, Miki i Nadežda su slobodni ljudi, mogu da imaju šta god žele. Strašno mi je, mogao je da mu kaže: "E, ja hoću da budem sa njom", bilo bi drugačije, ili da kaže: "E, sviđa mi se" - pričala je Jasmina.

Foto: printscreen/instagram.com/nadezdabiljicfanclub/instagram.com/mikijevci_zadrugari
Nadežda Biljić

- Ne slažem se sa pričom Banetove majke, previše je subjektivna. Bane nikad nije pokazao emocije prema Nadeždi, on je nju iskoristio, kao i Nenu. Niti se on vezao za nju. Mislim da je ovo gluma. Nisu se oni vezali. Ovo je bila neka seks-kombinacija. Miki je video laku devojku. U roku od 15 dana ide sa jednog momka na drugog. Nadežda bi išla do trećeg. Meni je žao, ona je dobar čovek. Previše je laka devojka. Miki nju ne smatra kao devojku sa kojom bi bio, on je završio potrebu koju je imao sa njom. Bane je javno rekao da je ona ružna i šta je onda od nje očekivao. Sad je odjednom on ljut na nju - prokomentarisala je Marija i dodala da bi Nadeždu "sa takvim ponašanjem rastrgli da je lepša".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading