ŽENE SE "POČUPALE" U ZADRUZI!

Autor:

Zadruga

21.04.2018

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodne noći je u Beloj kući odigrana još jedna "Igra istine". U toku nje izbila je žestoka svađa između Teodore i Gordane Džehverović i Sare Reljić.

Foto: printscreen/TVPink
Teodora Džehverović

Teodorinog dečka, Anđela Rankovića interesovalo je da Dragica Janičić razjasni da li je ona izmislila ili je Sara stvarno izgovorila reči da je Teodorin spot kao porno film.

Dragica je ove navode potvrdila rečima da je Sara to zaista izgovorila a onda je usledio komentar Pinkove zvezde.

- To je bilo jednog dana kad je Goca spomenula moju mamu. Ona je rekla za sebe da je konzervatina a ja sam prokomentarisala da se po Teodorinom spotu koji je uradila sa toliko malo godina ne bi reklo da je ona baš toliko konzervativna - rekla je Reljićeva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sara Reljić

Nakon ovoga, skočile su i Teodora i njena majka, a svađa je porpimila veće razmere pa su pale i teške reči.

- Ti si ljubomorna i zavidna, pročitala sam te kakva si. Đubretarko jedna bezobrazna. Ti nikad nećeš biti kao Teodora. Nemoj da se foliraš - vikala je Goca.

- Ja se ne foliram i ne vodim sa svojim dečkom ljubav po štekovima - završila je Sara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jasna

21.04.2018 11:47

Teodoru cuva bataljon, mama Gordana kada krene sa rafalnom paljbom recima ne staje!! Sve mi vise Mama Goca lici na Raziju, mi pa mi, a ko ste Vi?`! Teodora mi je na pocetku bila bas simpaticna, ali toliko se profinila da mi skace po zivcima zajedno s mamom!! Kada neki imaju podrsku, zasto ne bi usao i Sarin brat Filip, na ovoj devojci svi se izivljavaju!!

Odgovori 14 2
Dule

22.04.2018 01:46

Kija do pobede.Jedino ona zaslužuje pobedu.