Toma javno raskinuo sa Minom!

Autor:

Zadruga

22.04.2018

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji zadrugar koji je napustio Belu kuću je maneken Tomislav Panić koji je u rijalitiju "Zadruga" otpočeo vezu sa osamnaestogodišnjom Minom Vrbaški. Ova učesnica rijalitija pri izlasku svom dečku poklonila je magare, plišanu igračku od koje se nije odvajala i time želela da mu pokaže ljubav i privrženost.

Foto: printscreen/TVPink
Toma Panić

Ipak, to je bilo kratkog daha jer je Mina u toku jučerašnjeg dana, pet dana nakon što je njen dečko napustio rijaliti, izjavila da još uvek voli bivšeg, Nemanju Đerića Đeksona.

Mina je u toku razgovora sa Sarom priznala da i dalje voli Đeksona i time potvrdila moje sumnje. Ja želim da vratim magare koje mi je poklonila u "Zadrugu" i da javno raskinem sa njom. I dalje ne mogu da verujem šta mi je priredila. Toliko sam je branio i bio siguran u nju da bi mi ona ovo priredila i ponizila javno - otpočeo je priču za Pink.rs Toma.

- Moje sumnje su se ostvarile, a ovim su i Mina i Đekson i Andrijana potvrdili da su dvolični. Mina me je očigledno lagala sve. Kao što sam i rekao kada sam izašao, sve je to bio deo Minine igre. Ja jesam zaljubljen u nju, ali preko ovoga neću da pređem - izričit je bio bivši zadrugar.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Đekson i Mina

Iako Mina ne krije da gaji emocije, Tomislav smatra da se ništa neće desiti jer je Đekson sada u vezi sa Andrijanom Radonjić.

- Mislim da se ništa neće desiti jer Đekson neće želeti zbog Andrijane, ali svakako ne želim više da budem sa Minom i vratiću magare u "Zadrugu", a ja se ne vraćam iako su mi mnogi fanovi pisali da će glasati da se vratim. Kada bih se vratio, to bi sigurno bio haos - rekao je Panić.

- Ja razumem da je sve to rijaliti, ali ona je izigrala moje poverenje i poigrala se sa mojim osećanjima. Zabola mi je nož u leđa. Ja donekle Minu jesam promenio i uticao na nju, ali kao što sam i pretpostavio, ona želi da se vrati Đeksonu. Ne želim ništa ružno niti loše da kažem o Mini, kao što nisam govorio o svojim bivšim devojkama - rekao je Tomislav Panić za kraj razgovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading