(VIDEO) Nadežda priznala Banetu ZAŠTO JE IMALA S*KS SA MIKIJEM!

Autor: pink.rs

Zadruga

23.04.2018

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je došlo do svađe između Mikija Đuričića i Baneta Čolaka, koji je Užičaninu rekao da ga smatra glupom osobom sa kojom se neće nikada družiti van kamera i za koga misli da živi lažan život, došlo je do svađe i između Baneta i Nadežde.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Nadežda Biljić i Bane Čolak

- Ti si tvrdoglav. Opraštala sam ti neke stvari koje si pričao o meni. Povredio si me svojim rečenicama! Imam pravo da pop*zdim! Ne možeš ti tako sa mnom da razgovaraš! Ti si mene odbio od sebe odavno! Ja tebi mogu da pričam nešto, ti ćeš da vrtiš svoju priču - rekla je Nadežda Banetu.

Ranije, dok su se svađali Miki i Čolak, on je rekao Banetu i da treba njih dvojica da uzdignu Nadeždu, jer Đuričić smatra da se pevačica dovoljno obrukala. Ovu svađu Nadežde i Baneta, Miki je slušao, a tom prilikom izjavio je kako misli da Biljićeva i Čolak osećaju nešto jedno prema drugom.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Nadežda Biljić, Bane Čolak i Miki Đuričić

- Kako Nadežda meni nikada nisi tako pričala i vikala? Bane, žena te voli budalo! Između vas postoje emocije! Nemoj da čujem da se svađate! Ti Nadežda ništa loše nisi uradila! - rekao je Miki.

- Nemoj da kažem sa kim si ti sve bila i šta si radila! Isto tako govoriš neke gluposti! Mene je povredilo što si deset dana me gledala u oči i nisi mi rekla to sa Mikjime! Gledaš me u oči i lažeš! Meni je krivo što sam ispao crna ovca! Da je Filip, ja bih crkao od sujete. Od sujete bih umro! - govorio je Čolak Nadeždi.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Nadežda Biljić i Bane Čolak

Raspravu između ovih zadrugara možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading