(VIDEO) Filip preti Kiji: POSTOJI SNIMAK NAŠEG S*KSA!

Autor: M. Š.

Zadruga

23.04.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spornih 32 minuta koje su Filip Đukić i Kristina Kija Kockar proveli zajedno u WC-u, dok tu još nije bilo kamera, predstavlja jednu od centralnih tema rijalitija "Zadruga". Neobično drmanje kamere pri njihovom boravku u istom, Filip je objasnio strasnom akcijom koju su imali, dok Kija to negira.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Filip Đukić i Kija Kockar

Ovaga puta su Milan Milošević i Miki Đuričić po ko zna koji put komentarisali ovu misterioznu priču, a novinar je pčelaru detaljno opisao Kijin i Đukićev razgovor:

- Filip je Kristini rekao: "Videće se ko priča istinu kada puste snimke iz hotela" , na šta mu ona odgovara: " Kake snimke, zar nisu sve pustili".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Gorštak Brđanin
Milan Milošević, Miki Đuričić i Bora Santana

Na kraju razgovora Miki i Milan su ipak zaključili da u kupatilu nikako nije bilo skrivenih kamera, već samo zvučnik. Ipak, oni  smatraju da produkcija taj zabeleženi zvuk nikad neće pustiti.

Poslušajte i sami ovaj razgovor u videu ispod: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Hm

23.04.2018 21:02

Filip bi i najrođenijeg prodao i slagao samo da ostane nedelju dana duže u rijalitiju.

Odgovori 39 10
Milivoje Jeftić

24.04.2018 02:26

Imali su sex u WC Hotela. Tose ne moće sakriti ,jer je istina. Filip jerekao a nikada ne laže. Kristinajej folirant imanipulator, sve izvrće usvojukorist. Onaje bilazaljubljenau Filipča toje LepomMići pčrošaputala na krevetu, a PČrodukcija je njihov razgovor izbacila slovima.Prikažite taj snimak,Zašto Kockarevuj štite i dozvoljavate da pljuje SLobu, a sve štopriča je daleko od isitne.

Odgovori 9 37
sale

24.04.2018 07:06

@Milivoje Jeftić - Decko Filip slaze u sekundi produkcija ga je necim ucenila ili platila ne bi li odjedanput okrenuo svoju pricu a glavni organizatori su pesko Milan i debeli Mikica koji sve vreme stoje na Slobinoj i Luninoj strani , Kristina je pogresila sto je uopste otisla u hotel sa istetoviranim pacovom ali sexa nije bilo sto posto sve je namesteno

Odgovori 33 6
buba

24.04.2018 10:35

@sale - Da li stvarno verujete da nije bilo? Vatacina ispod jorgana pre kupatila, zatim akcija u kupatilu! Ne vidim sta je tu strasno, da se toliko krije! Pa nije uradila nista, sto vec nije uradila van bele kuce!

Odgovori 5 26