VODITELJKA POBEGLA IZ ZADRUGE: Nastao opšti haos, svi SKOČILI NA NADEŽDU!

Autor:

Zadruga

24.04.2018

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom odabira potrčka, Andrijana Radonjić, ovonedeljni vođa, odlučila se za Nadeždu Biljić i Baneta Čolaka, a svi su odmah spekulisali ko će joj biti omiljeni ukućanin. I dok je Katarina Nikolić vodila program, zadrugari su ustajali i jedan po jedan napuštali "Belu kuću" kako bi se prošetali ili otišli na pauzu za cigarete.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Svi su napali Nadeždu u strahu da će zbog nje biti kažnjeni..

Katarina Nikolić zamolila je sve da se vrate za sto, a baš tada je Nadežda rekla da mora na pauzu jer je mnogo nervozna. Međutim, voditeljka joj to nije dozvolila.

A pod uticajem Mikija, koji ju je ohrabrivao, Nadežda je odlučila da bez dozvole izađe iz Bele kuće i ode na pauzu za cigarete, zbog čega je Katarina Nikolić napustila sastanak povodom izbora potrčka.

Tada su svi počeli da viču na Nadeždu, najpre joj je Kija objašnjavala da to nije trebalo da uradi, a potom je Filip Đukić žestoko vikao na nju govoreći da će sada svi biti kažnjeni zbog nje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
I Kija protiv nje... Nadežda, Kockarova i Miki

- Nikad to nisi uradila, sada si odjednom ustala. Pre tri meseca ne bi ustala! - vikao je Filip.

- Ustala bih, nije ona otišla zbog mene, nego zato što je Mića histerisao - branila se Nadežda dok ju je Miki bodrio jer je kako kaže ispala hrabra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading