(VIDEO) SLOBU I KIJU POGODILA OVA PESMA!

Autor:

Zadruga

24.04.2018

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka i još uvek zakonita supruga Slobe Radanovića, Kija Kockar, od Drveta mudrosti tražila je da joj ispuni muzičku želju!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Nakon što je obavila veoma iskren i emotivan razgovor sa sadašnjom devojkom njenog supruga, Kija je bila emotivno rastrojena, te joj je iz tog razloga Drvo ispunilo želju. 

Čim su počeli prvi stihovi pesme Meta Simona ''Catch & Release'', Kockareva je počela da peva, a isto je uradio i njen suprug Slobodan iako je ležao u krevetu pored svoje devojke Lune Đogani.

Očigledno je da im ova pesma oboma mnogo znači. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Toni

24.04.2018 16:36

AU kavak bombast naslov. Sloba je ne voli i tu je priči kraj.Manipulatorka je folirant i glumi za Oskara. Žena je loš čovek, osnove elemen tarne kulture nema.Rakalašno ponašanje,lajava, vredja sve oko sebe.ne poštuje nikog.Pljuvala ga je i omalovažavala, sve što je izosila za njega je daleko od istine. Nikada on neće više biti sa njom, bez obzira da li ostaje sa Lunom ili ne. Ona je daleka prošlost za njega.uverićete se.

Natasa

25.04.2018 10:29

Divna Kija,divna pesma-gledajuci njih dvoje i slusajuci pesmu-prava magija ...