Kija će OVIM dovesti Lunu i Slobu do LUDILA!

Autor:

Zadruga

27.04.2018

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle nervnog sloma koji je doživela, Kija Kockar je došla na sastanak sa zadrugarima i priznala pred svima da je zaljubljena u svog supruga. Nakon toga joj je bilo bolje, te je potom Luni Đogani pozlilo, dok se Kija smeškala. A novi način da zagorča život Luni i Slobi, Kija je upravo dobila kroz zadatak od Drveta mudrosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Sloba će poludeti zbog ovoga... Kristina Kockar

Tokom razgovora sa Drvetom mudrosti, Kija je otkrila da joj je mnogo laknulo što je pred svima saopštila šta oseća prema Slobodanu.

- Srećna sam što sam rekla i što više ne moram to da krijem. Žao mi je što se tako osećam, iskreno, ali mi je drago što sam to rekla... Trebala mi je velika hrabrost! Baš sam se lomila i kad sam izgovarala bila sam srećna što konačno izgovaram to, iako nisam znala šta će me čekati. Kajala bih se da nisam rekla to, znam to, poludela bih!  Pitam se šta bi se desilo da sam i ja ušla u rijaliti, možda bi se zbližili i ne bi se desilo ovo što se desilo. Toliko kockica se nije poklopilo u našoj priči, možda je ovako bilo suđeno. Sad može autobus da me udari i da umrem čiste savesti. Zamisli da sam umrla, a da mu nikada nisam rekla da ga volim? On ne bi znao da ga ja volim! Eto, zato mi je drago što sam ovo rekla. Znam da bi me prijatelji šamarali zbog ove izjave, ali to je to - bila je iskrena Kristina.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Tražila uslugu od drveta... Kija Kockar

Zbog svega što joj se izdešavalo u poslednje vreme, Kija je zamolila Drvo da im Veliki šef organizuje filmsko veče uz kokice i koka-kolu:

- Mislila sam da u periodu kad svi dremaju da organizuješ u saradnji sa Velikim šefom filmsko veče. Kokice i koka kola recimo...i da nam pustiš neki film, neku komediju, nemoj samo ljubavne, umreću! I da nam pustiš neku stranu komediju da se nasmejemo i da nam prođe vreme, da se zezamo i da komentarišemo - zatražila je Kristina, koja je morala Drvetu da da nešto zauzvrat.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Neće mu biti dobro kad čuje šta Kija peva... Sloba Radanović

Drvo je od Kije tražilo da čim se probudi bude razdragana i peva Slobine pesme. Ono što je važno je da svi primete da je srećna i da mora ceo dan da bude takva kao i da peva pesme svog supruga. A Kija je pristala.

- Kad pričam sa ljudima ne moram, ali ja ću da pevušim, može tako? Okej! Nije problem! Ko će da mi plati marketing njegovih pesama? Šalim se, naravno da hoću! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading