(VIDEO) Mića izneo ŠKAKLJIVE DETALJE o ODNOSU Sare i Vojketa!

Autor:

Zadruga

27.04.2018

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića nije mogao da izdrži i u potpunosti sasluša izlaganje Sare Reljić, već je osuo paljbu po njoj i njenoj vezi sa Vojketom!

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Lepi MIća

Na sastanku je došao red na  Saru da iznese svoje probleme koje ima, ona nije imala nikakvu posebnu zamerku, a Lepi Mića ju je prekoreo što nije iskrena i što nije rekla otvoreno da joj je trn u oku Gordana Džehverović koja vredno radi.

Ona je to negirala, a Miću su njene reči izvele iz takta, pa je počeo da viče, a onda je osuo paljbu na njenu ljubavnu romansu sa Vladanom Vojnovićem Vojketom.  

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Lepi Mića

- Koga lažete? Ovo je porodični sastanak kada treba da kažete šta mislite. Stiglo je preko 30 pitanja šta ste kome rekli i vi kažete "Ko, ja" - rekao je Mića. Tebi stižu pitanja šta si radila pod šatorom. Kobilo kobilasta! Ćuti tamo, gurate jedno drugom prste u bulju. To je ta Sara, klošarka jedna. On ogovara gde te je*ao, budalo budalasta - vikao je Mića šetajući po stolu. 

- Mića zna, držao nam sveću - rekla je smireno Sara, dok se Vojke smejao. 

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Lepi Mića

Kako je izgledala njihova svađa detaljnije pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading