Zorana Stefanov otkrila: Filip mi je rekao da Kija voli grub seks!

Autor:

Zadruga

01.05.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova zvezda Zorana Stefanov napustila je "Zadrugu" nakon osam meseci provedenih u najgledanijem rijalitiju na Balkanu. Atraktivna pevačica otkriva za Rijaliti da joj je njena rijaliti-simpatija Filip Đukić otkrio detalje seksa koji je imao u hotelu "Zadruga" sa Kristinom Kockar, te da joj se poverio pre nego što je javnosti priznao da je seksa bila u kupatilu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorana Stefanov

Kako Zorana navodi, Filip i Kija imali su žestok seks u kupatilu i tom prilikom razvalili lavabo i WC šolju zato što je Kija insistirala na grubom seksu.

- Filip mi je priznao sve pre nego što je svima za stolom pričao da je imao seks sa Kijom u kupatilu. Rekao mi je da želi da znam da on nije lažov i ispričao mi je šta se dogodilo između njih. Kristina je insistirala danima na tome da imaju seks. Njih dvoje su spavali sami u istom krevetu u hotelu. Ona je njemu ispod jorgana pričala o svemu, on mi je prepričao njihove razgovore. Pričala mu je o seksu, kako joj nedostaje i da ga nije imala dugo. Kristina je Filipa non-stop dodirivala i zvala u kupatilo, pa joj je on, kako mi je rekao, izašao u susret - priča Zorana i objašnjava da je Đukić u početku hteo da zaštiti Kockarevu da ne bude predmet ogovaranja.

Foto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- O tome šta se desilo između njih dugo se nije znalo i kad su puštali snimke on nije želeo da potvrdi tu priču, a ja sam znala da je to istina jer mi je pre svega toga priznao. Filip je hteo da zaštiti Kiju, bilo mu je žao što je prevarena, nije hteo da se sazna za njihov seks kako bi je zaštitio. Onda je video da ona prebacuje Slobi i glumi sveticu, pa mu je pukao film i raskrinkao je za stolom pred svima - objašnjava Zorana Stefanov, koja smatra da je Đukić dobar kao prijatelj, ali kao dečko ju je veoma razočarao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Đukić

- Filip je meni beskrajno simpatičan i prezanimljiv, gotivim ga kao prijatelja. Dosta smo vremena proveli zajedno, bilo je lepih trenutaka koje smo imali da su mi baš ostali u lepom sećanju. Razočarao me je kao muškarac zato što očigledno nema svoje ja. Posle svih svađa i uvreda na račun Marije Ane, ja kao žensko to ne bih dozvolila sebi. Da budem iskrena, on je privlačan i lep dečko, ali sam posle poligrafa kada sam priznala da sam se zaljubila u njega odlučila da stavim tačku na sve to jer ja ne trpim to da se neko igra sa mnom - zaključila je Zorana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Katarina

01.05.2018 05:45

Zorana laze i izmislja da bi bila u medijima. Zorana imala seks sa Djeksonom, posle se krila iza drugarstva. Menjala partnere. Ko je hteo - imao ju je. Zorana je bruka za sve zene.

Odgovori 32 11
Nenad

01.05.2018 06:09

Zorana je kontradiktorna u izjavi. Vidi se da sve laze.

Odgovori 32 10
Ruzica

01.05.2018 10:40

Zorana je ljubomorna i laka devojka. Zaljubila se u Filipa, koji je djubre neopevano i za novac bi i svoju pozadinu dao. Druzio se sa Kijom da opstane u rijalitiju. Jedan ljudski šljam pokušava da opstane u zadruzi lažući i spletkareći zajedno sa Marijom. Oni su isti, liši ljudi bolesni i treba da budu zajedno da pojedu jedno drugo.

Odgovori 21 6
Natasa

01.05.2018 15:09

Zorana laze kao i Filip.Filip se sluzi lazima samo da bi opstao u rijalitiju jer pare drugacije ne moze da zaradi a Zorana laze zato sto je plitka,glupa i zaljubljena u Filipa a Filip u Kiju.

Odgovori 11 3