Kijina majka otkrila: Ovako su se PONAŠALI Kija i Sloba DOK IH NIJE SNIMALA KAMERA!

Autor: blic.rs

Zadruga

30.04.2018

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Zeljković u nedelju je saopštila ćerki Kristini Kockar da joj je preminuo otac Miloš. Kija je ovu vest teško podnela, a njen još uvek zakoniti suprug Sloba Radanović je izašao na kapiju da bude uz nju. Nadica otkriva kako je izgledao njihov susret.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

- Taj njihov susret je bio veoma emotivan. Odmah ju je zagrlio, počeli su da plaču zajedno, jako potresno. Pukli su zajedno i sve emocije su izašle iz njih, ono kako izgleda kada bračne supružnike pogodi jedna ovako teška situacija - kaže za "Blic" Kijina mama.

Kija sa ocem nije bila u najboljim odnosima, a kako je rekla posetila ga je u bolnici pre ulaska u "Zadrugu". Njena mama objašnjava zašto su bili razdvojeni.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar i Sloba Radanović

- Danas bi mu bio rođendan. On je njen otac i veoma joj je bilo teška cela situacija. Jako je teško podnela zato što u jednom delu života on nije bio u njenom životu pristuan. Razvdojili su se pre svega zbog njegovog načina života, ali i njenih poslovnih obaveza kada je putovala. Bio je veliki boem i nije poštovao sva pravila života. Tri dana pre nego što će ući u "Zadrugu" posetila ga je u bolnici, jer njegovo stanje nije bilo baš najbolje. Pričali su i družili su se zajedno - dodala je Nadica.

Mnogi komentarišu da će ova tužna situacija dodatno povezati Kiju i Slobu, a njena mama ističe da bi volela da njih dvoje reše sve probleme.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Kija Kockar i Sloba Radanović

- Ne znam da li će biti srećnog kraja, svi žele da se to dobro završi. To su bračni problemi i volela bih da reše to međusobno. Kako će rešiti - rešiće sami. Ne želim da bude nekih nesećnih okolnosti, kao što je ovaj rijaliti koji im je stvorio te bračne probleme i da onda pukne na taj način. Bilo bi najpametnije da sačuvaju brak, ako mogu - kaže Nadica i dodaje:

- Ovo je najteža godina za Kiju. Sve najgore sve što je moglo da joj se dogodi, desilo joj se u zadnjih godinu dana. Emotivan bol je najjači - zaključila je Kristinina majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
cccc

30.04.2018 15:56

SLOBA JE UPRAVO IMAO RAZGOVOR SA OCEM. ON GA JE IZGRDIO, NAPLJUVAO KIJU I EVO SLOBA SE POMIRIO SA LUNOM. to je potvrdila i anabela u komentarima na instagramu.

Odgovori 14 4
Ružica

01.05.2018 10:53

Mržnja koju nose Radanovići će se na kraju njima obiti o glavu. Kija ne treba ti Sloba i njegovi roditelji. Neka on uzme prezime djogaj promeni veru i zatraži crkveni razvod. Ti Kija ćeš preboleti ovo veliko iskušenje u životu i bićeš i jača i srećnija. Andrija ti je lepši bolji i ostvareniji od ovog bilmeza kome mamica i tatica seljoberi odredjuju i vode ga u propast, kako bi platio ovaj veliki greh, zajedno sa djogajima

Odgovori 13 2
Markes

03.05.2018 20:40

Ne treba ti ovaj