MARIJA: Poslaću muža da prebije Lunu! GAGI: Samo neka proba, ja ga čekam!

Autor:

Zadruga

30.04.2018

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić, majka učesnice "Zadruge" Miljane Kulić, burno je reagovala kada je takmičarka Luna Đogani rekla njenoj ćerki: "Dabogda se ne vratila" kada je ova išla na lekarski pregled u Niš. S obzirom na to da Kulićka u ovom periodu pomno prati kako se trudnoća razvija, a kako je njena porodica sve vreme uz nju i prati svaki njen koraku Beloj kući, Miljanina majka ekskluzivno za Rijaliti otkriva da će poslati muža Sinišu da bi se obračunao sa Đoganijevom zbog reči koje je uputila njenoj ćerki.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija i Siniša Kulić

- Luna je izgovorila jednu bljuvotinu od rečenice, a to je: "Dabogda se ne vratila" kada je Miljana krenula na pregled kod lekara zbog trudnoće. Ja sam bila jako potresena kada sam to čula. Jezivo je i sramno sa njene strane da tako nešto kaže trudnoj ženi. Ona je stvarno bolesna. Šta da očekujete od deteta koje priča da sa svojim roditeljima duva travu? To nije zdravo okruženje. Ona je našla šta će da priča Miljani - tvrdi Marija potresena i iznervirana i nastavlja:

- Ja sam odmah bila za to da moj suprug uđe u rijaliti da čuva Miljanu. On bi se odmah obračunao sa Lunom jer moja Miljana nije u stanju da se brani na takav način. Ona ne zna da se bije i odmah se povlači kad joj se neko unese u lice jer to ne voli. Moj Siniša bi tamo čuvao dete, svi možemo da vidimo da su neki roditelji već unutra. Tu je Teodorina majka i Andrijanin otac. Ja nisam za to da uđem, ali moj muž treba da uđe da ih malo prevaspita. On bi bio pravi rijaliti-igrač, normalno da bi prebio nekoga ako mu napadne dete.

Marija: Ja tu devojku ne mogu više da smislim, toliko mi je odvratna da je to strašno. Ona je stvarno bolesna

 

 

Od samog početka emitovanja "Zadruge" Marija nije gajila simpatije prema blogerki, a njen bes prema Đoganijevoj kulminirao je nakon gore pomenutih reči, koje je uputila Miljani.

- Luna i njena majka Anabela se ljute kad neko njima kaže nešto ružno i pritom nešto što nije toliko uvredljivo, a šta bi njena majka rekla da je neko pomislio ili poželeo ono što je njena ćerka rekla mojoj? Ne mogu da zamislim da neko može da bude toliko zao, da toliko zlobe ima u sebi kad može nekome da poželi nešto tako. Ja tu devojku ne mogu više da smislim, toliko mi je odvratna da je to strašno, ali dobro. Još mesec dana traje rijaliti, samo je bitno sada da sve sa Miljaninom trudnoćom bude u redu - zaključila je Marija.

Gagi: Nije moja ćerka tikva bez korena, ima i ona oca. Njen muž samo može da proba da napakosti Luni

Kontaktirali smo sa Gagijem Đoganijem da bismo ga pitali za komentar povodom toga što nam je Miljanina mama ispričala.

- Nije moja ćerka tikva bez korena, ima i ona oca. Njen muž samo može da proba da napakosti Luni. Ja ga onda čekam kad izađe iz rijalitija ako već planira da uđe - kratko je prokomentarisao Gagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Katarina

01.05.2018 05:52

I van Zadruge postoji Zadruga.