(VIDEO) Sloba podivljao KADA SU GA NAPALE OBE NJEGOVE ŽENE!

Autor:

Zadruga

02.05.2018

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sinoćnoj žurci Slobu Radanović napale su obe žene. Prvo Luna Đogani koja ga je optužila da naračuje pesme koje ga podsećaju na suprugu, a zatim i Kristina Kockar zato što je njegova devojka tražila od pevačice numeru "Ličiš na moga oca", a njen tata je nedavno umro, te je ovo shvatila kao provokaciju!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Luna je u tom trenutku pokušala da napusti Zadrugu, a nakon ubeđivanja da se vrati, on je imao razgovor i sa Kijom koja ga je samo jednom rečenicom dodatno iznervirala.

On je u napadu besa govorio da se skloni od njega, što je ukućanku rasplakalo i povredilo, a njena bol je na kraju izazvala prepirku među njima.

- Kako te nije sramota? I ti meni govoriš da ja odje*em, sram te bilo! - vikala je Kija.

Kako se situacija otela kontroli, pa je Sloba pretio svima da će doći do incidenta ukoliko mu se bilo ko obrati, Lepi Mića je odlučio da tome stane na put.

- Kome ti to? Siso jedna! Je.aću ti majku ja, pi.ko jedna! Ma.u ti jebem smrdljivu! - vikao je Lepi MIća.

- Predstavljaš se ovde svima kao prijatelj, a svima puniš glavu protiv mene! Dođi ovamo, dođi! Poštujem te ovde osam meseci, prelazim ti preko svega! Je.em te u usta krmeća! - odgovorio je Sloba.

Obezbeđenje je istog sekunda uletelo u dvorište kako bi sprečilo tuču. 

Potom je nastala prava drama, Kija je okušala da iseče vene, a Luni Đogani je pozlilo, povraćala je i i izgubila svest, pa su je hitno izveli iz rijalitija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading