(VIDEO) EVO ZAŠTO JE KIJA SIGURNA U SLOBINA OSEĆANJA!

Autor:

Zadruga

02.05.2018

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristinu Kiju Kockar danas je jako zanimala situacije koja se desila između njenog muža Slobe Radanovića i njegove devojke Lune Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Kockareva je pitala Zoricu Marković i Milana Miloševića koji problem je nastao između njenog muža i devojke sa kojom ju je prevario.

- Šta je njoj rekao sinoć pa je ona htela da preskoči - pitala je Kija.

Zorica je objasnila Kockarevoj da Radanović nije razgovarao sa Lunom već je ona poludela zbog njegovog izbora pesama koje je pevao na minuloj zurki. Novinar je potvrdio ove Zoričine reči te je dodao o kojoj pesmi je reč.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

- Zbog pesme "Samo sam jednu voleo" je ona htela da preskoči, mislila je da je to tebi naručeno - rekao je Milan.

- Pa naravno da jeste - samouvereno je rekla Kija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Ove reči su nasmejale Markovićevu i Milana, a Kockareva je ostala pri svojoj tvrdnji da je Sloba upravo njoj posvetio ove reči.

Detaljnije o svemu, pogledajte u snimku koji sledi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mira Obrić

02.05.2018 20:52

Tu pesmu jej otpao jer jjetotražio BoraSaNTANA...sEMJ TOGA, NIJE TOPROBLEM,NEKOG JEJkRISTINA JPOSLALAmILJANU OTKAČENU DADODJU DOSTOLA sLOBE I lUNE I DA E FOLIRA.KAD JEJsLOBA OTIŠAO PO PIĆE OND JE MILJANA IZMISLILA PRIČU D JE REKAO kRISTINI JD JEVOLI...ŠTO NEMAVEZE SA REALNOŠĆU...bACAJU ROVCE U GOVORU SA kRISTINOM DA BIGA lUNA OSTAVILA...

Ruža Tomić

03.05.2018 08:28

Kockareva umišlja dajSlobaimanekaj osećanjaj premanjoj. Njene karktrne crtesuloše. Izgubilajejigračku koju je jvrtela ko naringišpilu, pa ada kada je od svih dobila šut jkartu, setila seSlobe. psihički ga je juništavala u toj jvezi, Se jemoralo biti kako ona hoće i dridr. Omalovažavala ga, vredjala itd itd. Ona jejlažna žena.,lažnogmorala, lažnih riči...Njihovi jputevi se razilaze a ona samo jo Slobi može da sanja.Ta priča je jza njega završena.on voli Lunu više od svogjživota i ostajesanjom.

Marko

10.05.2018 09:49

Kad si nesretan u životu i pojavise neko,ko te čini srećnim i ispunjenim,po svima vama treba da budeš lažni moralista i čuvaš nešto što je davno otišlo stranputicom.U današnjem vremenu,ljubav je retka i pustite ih da se vole.Materijalistu i manipulatorku prestanite da podržavate. Nema te žene koja može preoteti srećno oženjenog muškarca.Svako će flertovati ali zna granicu.Ovde je bilo po njenom.Ucveljena žena sa sa ljuavnicima Ma,dajte ljudi,dokle ove glume i medijske pažnje? Daleko je ona od prave žene. Sloba je ne voli.Ona treba da leči psihičke poremećaje jer umišlja neke stvari.