Anabela poručila Luni: KIJA IMA PAPIR DA JE NEURAČUNJLJIVA!

Autor:

Zadruga

02.05.2018

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svih traumatičnih dešavanja u rijalitju "Zadruga" za nju, Luna Đogani dobila je video poziv u kojem se čula sa svojom majkom Anabelom Atijas!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anabela Atijas i Luna Đogani

Luna je poslednjih dana u lošem stanju zbog cele situacije sa Slobom i njegovom još uvek zakonitom suprugom Kijom.

- Još jednom li te vidim onakvu kao sinoć. Niko nije vredan da se toliko kidaš. Neću da te gledam kao noćas. Tresem se. Mnogo mi je teško - počela je Anabela. Ona je dodala da Luna ima njenu podršku.

- Podržaću te sve dok to bude sreća - rekla je pevačica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Ko ne zna šta hoće u životu ne zaslužuje te. Zamolila sam vas da se držite zajedno. Slobo, ako je tvoja sreća da živiš život koji si živeo, mi ti aplaudiramo. Veliki si čovek ispao u mnogim situacijama, budi i sad. Stan je gotov i prelep. Iznajmila sam kuću u Grčkoj, uživaćemo ceo jul. Ako hoćeš živa i normalna da te dočekam u studiju, vrati mi onu Lunu koju sam poslala - rekla je Atijasova. Luna i Anabela su sve vreme plakale. Anabela je rekla Luni da obati pažnju jer su joj Zorica Marković, Miljana Kulić, Lepi Mića i Milan Milošević nerijatelji.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

 - Kija Kockar je u jako lošem stanju. Neuračunljiva je i spremna na sve. I na sahrani sam spremna na sve od nje. Svi smo ludi zbog nje. Celu porodicu ti je povredila. Ima papir da je neuračunljiva. Sa njom budi samo na dobar dan i doviđenja - oplela je pevačica po Kristni Kockar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Jasna

02.05.2018 20:08

Gospodjo Anabela, posto vidim da ste strucno lice, delite dijagnoze okolo...Zamolila bih Vas da nam otvoreno i iskreno kazete koju dijagnozu imate Vi i vasa cerka Luna?!? Unapred hvala na vasem iskrenom odgovoru!!!

Odgovori 44 1
Katarina

06.05.2018 17:59

@Jasna - Anabela najveca zvezda na Balkonu.

VeronikaStar

08.05.2018 06:06

@Katarina - Jeste, najvece zlo na balkonu!

LjubicaLjubica

02.05.2018 22:59

Obaj ko ovo dvoje lenčuga podržava ima dijagnozu

Odgovori 28 1