Sloba nije izjavio saučešće Kijinoj mami!

Autor: Z. Radulović- D. Lukić

Zadruga

04.05.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac učesnice "Zadruge" Kristine Kockar Miloš Kockar sahranjen je juče oko 13 časova na gradskom groblju u Zrenjaninu. Kija je nakratko puštena iz rijalitija kako bi prisustvovala očevoj sahrani, a podršku u teškim trenucima sve vreme joj je pružao njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović, koji se nije odvajao od nje sve do kraja sahrane.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Majci otkrila kako se oseća... Kristina Kockar

Naime, njih dvoje su u pratnji obezbeđenja zajedno došli, a u trenutku kada joj je prišla majka Nadica, Slobodan tašti nije izjavio saučešće. Kada je zagrlila ćerku, Kristina joj se odmah požalila i tom prilikom joj je rekla koliko pati zbog Slobe.

Kockarevu na groblju tešio Andrija, a majci se odmah požalila koliko joj je teško zbog svega što joj je muž priredio

- Majko, on mi je iščupao srce - rekla je Kija svojoj majci, koja je bezuspešno pokušavala da uteši dete usred povorke na groblju. Čim je ugledala dečka Andriju Lazovića, koji je pristigao u isto vreme sa Kijinom majkom, stjuardesa mu se pred suprugom bacila u zagrljaj ispred kapele. Dugo su se grlili, a Kockareva je neutešno plakala na njegovom ramenu. On nije ulazio u kapelu dok je trajalo opelo, ali nije ni Sloba, koji je sve vreme stajao naspram Andrije.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Za razliku od Slobe, on je stigao sa Kijinom majkom... Nadica i Andrija

 Kristina: Mama, iščupao mi je srce!

Nakon Kijinog potresnog govora, orkestar je zasvirao "A sad adio", a Kija je jecala nad kovčegom koji se spuštao u raku. Kristinina majka Nadica nije želela da daje izjave za medije, već je željno iščekivala da se susretne sa ćerkom. U kapeli je sve vreme bio i Kijin stric Milovan, sa kojim ona već duže vreme nije u prijateljskom odnosu. Pored porodice i najbližih prijatelja, na Kockarevoj sahrani okupio se i veliki broj građana, koji su bili šokirani ponašanjem učesnice "Zadruge". Oni su glasno govorili da je ona od očeve sahrane napravila pravi cirkus, te je bez ustezanja krive i za njegovu smrt.

- Kako je imala obraza da se pojavi! Miloš se lično zbog nje sekirao i zbog toga je umro - prokomentarisala je žena koja je poznavala Kijinog oca.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Supruga Kijinog oca, sve vreme je bila uz Kockarovu

A dok su neki krivili stjuardesu, drugi su bili kivni na Radanovića jer ju je prevario sa Lunom, pa su ga sve vreme blatili, dobacivali mu ružne reči i govorili da je sramota za grad Zrenjanin. Nakon što je sahrana privedena kraju, Kija i Sloba odmah su krenuli put Šimanovaca kako bi se vratili u rijaliti, a porodice su se odmah razišle.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kaca

04.05.2018 07:16

Prostak bio, prostak i ostao. Jos kad se doda kukavicluk na sve to ispadne balvan.

Odgovori 15 2