"JEDVA ČEKAM NADEŽDINU I MIKIJEVU SVADBU"

Autor: pink.rs

Zadruga

04.05.2018

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić i Miki Đuričić sve češće upražnjavaju intimne odnose u rijalitiju "Zadruga". Oni su pre nekoliko dana razgovarali čak i o svadbi, s obzirom na to da svoju romansu više ne kriju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Slavica Biljić

- Nisam gledala sve snimke Nade i Mikija, samo sam onako informativno pregledala. Miki je jako simpatičan, duhovit je i ima izražen smisao za humor - rekla je Slavica.

- Njih dvoje su mi veoma simpatični. Pričali su o svadbi u rijalitiju i Miki je imao jako zanimljiv komentar "Neće da bude kao Marko DNK". Meni je to bilo jako smešno. Ako se odluče na taj korak, suprug i ja ćemo ih vrlo rado podržati. Nemamo ništa protiv, oni su u vezi, više to ne kriju i mi ih podržavamo - objasnila je Nadeždina mama kroz osmeh.

Pošto je Đuričić bio poznat i pre Zadruge, pitali smo gospođu Biljić da li je Nadežda ikada pričala o Mikiju pre ove romanse i da li je pokazivala simpatije prema njemu dok ga je gledala na televiziji.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić i Nadežda Biljić

- Znala je za njega, ali nikad ništa nismo o njemu pričale. Miki uopšte nije njen tip po izgledu. Ne mogu da kažem da je on dečko ružan, ali jednostavno nije njen tip. Međutim, on je jako duhovit i to je ono što je nju privuklo. Sviđa joj se njegov smisao za humor, to što je iskren i otvoren. On se prema Nadi poneo jako lepo, čak i kad je kritikuje kaže to na lep način i nikada je nije povredio ni uvredio. Miki je ozbiljan čovek, zna šta hoće u životu, tako da, ako odluče da prave svadbu, mi smo uz njih - rekla je Slavica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sale

05.05.2018 06:46

Mucena majka se hvata za slamku pa de za ovog klovna da se uda da je posaljes u selendru Kupinovo da pere gace i kuva Mirku i Mikiju ne znas koji je gori i ko je vece djangrizalo , da molis zeno boga da tamo ne zatrudni pa kad izadje u misiju rupu na par godina dok se sve ne zaboravi .