Preokret u odnosu Kijine majke i Slobinih roditelja: NJEGOVI SU IPAK ZA KIJU?!

Zadruga

05.05.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon emotivnog ispraćaja na večni počinak oca Kristine Kije Kockar portal Republika.rs kontaktirao je njenu majku Nadicu Zeljković koja je još uvek pod utiskom svega što se izdešavalo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

Da podsetimo, Kiju je muž Sloba javno prevario u rijaliti programu "Zadruga" sa blogerkom Lunom Đogani, nakon čega je u razno raznim intervjuima njegov otac Dušan Radanović blatio svoju snaju.

Upravo zbog toga, mnogi su smatrali licemernim potezom to što je on došao na sahranu Kristininog tate, Miloša Kockara, međutim, njena majka Nadica Zeljković to sasvim drugačije tumači:

RepublikaFoto: Pink.rs
Dušan Radanović

- Ne mislim ništa loše o tome što su Slobin otac i sestra prisustvovali sahrani i izjavili Kiji saučešće. Verovatno da su i oni shvatili da moja ćerka nije loš čovek, i da mu nije bila toliko loša žena, te su došli da je ispoštuju. Roditelji ne treba da se mešaju u izbor partnera svoga deteta. U pitanju je brak i samo njih dvoje treba da reše svoje probleme - navela je Nadica za naš portal.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Stefan Obradović

Ipak, Nadici se nije dopao postupak nekoga drugog na groblju u Zrenjaninu. U pitanju je Slobin drug Stefan Obradović, koji je svojim javnim nastupima bivšoj stjuardesi pripisivao afere sa oženjenim muškarcima.

- Ružno mi je bilo što je čovek, koji je svašta izmišljao o mom detetu bez i malo savesti prišao njoj i izjavio saučešće - bila je iskrena Kijina majka za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
sale

05.05.2018 19:03

Pa Stefi jezaljubljen u Slobu a Kija mu smeta i zato je protiv nje mucenik

Odgovori 49 6
taki

05.05.2018 21:00

ovom Stefiju se na faci vidi da je ljigavac.

Odgovori 34 6
Ljubica

05.05.2018 21:51

Posle zadruge kud koji mili moji

RaJKO TAsić ZR

06.05.2018 06:42

Obavite jedan intervju sa Slobinim ocem,pa će vam reći istinu, a neće manipulisati kao mamica.