Zorica oplela po Draginji!

Autor:

Zadruga

05.05.2018

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon raskida burne veze oženjenog Slobe Radanovića i Lune Đogani, mnogim zadrugarima je upravo ova tema bila jako inspirativna. Tako su se Zorica Marković i Gordana Džehverović baš usresredile na ovo dvoje ljudi, ali i na njihove roditelje!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković

- Šta ti misliš da je njegovoj majci drago kada vidi da on lupa rukom i to? - pričala je Goca o Slobi i njegovoj majci.

- A zbog koga lupa? Ne lupa zbog mene i tebe! Ona ga svesno gura u propast! Tako ona to gleda. Napolju će da bude još veća svađa i frka. Evo, podržala je Lunu i njega. To je Luna rekla Milanu, a Milan preneo svima - pričala je Zorica.

RepublikaFoto: pink.rs/printscreen
Draginja Radanović!

Ove dve stanarke u nastavku svog razgovora dotakle su se i Slobe Radanovića, za koga su rekle da smatraju da nije loš momak i da je ispao dobar čovek kada je odmah rekao da želi da bude prisutan na sahrani oca Kristine Kockar i da bude uz nju u teškim danima za nju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković i Gordana Džehverović

Zorica i Gordana dotakle su se u nastavku i Anabele Atijas, majke Lune Đogani, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dijana

10.05.2018 09:52

Zorica prodaje lažni moral.ko je jdaje jpravo i slobodu da uopšte komentariše Draginu, koja j setinja a zoe se majka.Onaje jedino upoznata sa prvim stanjem i situacijom.Zorica lupeta zaradkadra,po običaju.nekontrolisana je i isfolirana. Igra prljave igr i ona Ne voli Lunu i konstatno koristi priliku da Kockarvu pali kako je Sloba voli , , što nije tačno jer jej sloba to javno hiljaduputa izjavio.Sloba više nikada u mrežumanipulatorke nećeupati.zagorčala mu je život. On voli Lunu.