(VIDEO) Zoricu majka htela da UBIJE na rođenju, a Gocu da ZAMENI ZA MUŠKO DETE!

Autor: pink.rs

Zadruga

06.05.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković danas je sa Gordanom Džehverović pričala o Slobi Radanoviću, Luni Đogani i Kristini Kockar, a tom prilikom dotakli su se i njihovih porodica. Njima su se u toku razgovora pridužili Bane Čolak i Bora Santana, zbog čega je priča otišla u drugom smeru.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković i Gordana Džehverović

Naime, Bora je u jednom trenutku pitao Gordanu koje je po redu rođeno dete u njenoj porodici, a nakon dobijenog odgovora ubacila se Zorica Marković, koja je otkrila da je majka želela da je udavi na rođenju.

- Ja trinaesto dete. Trinaestoro nas bilo. Trinaesto baksuzno, a najuspešnije. Hteli da me udave. Moj ćale imao dva konja. Ja se rodila u štali na slami. Keva nije znala šta će sa mnom. Sestra se udala, trudna... i keva litar vode, kao da me okupa i sipa mi u usta. Ćale nađe i opali joj šamar i tako me spase. J*bi ga, trinaesto prase uvek bila! - otkrila je Zorica.

Ne mogu da verujem - u šoku je bio Bora.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Na to se nadovezala i Gordana Džehverović sa pričom da je njena majka htela nju da zameni u porodilištu za muško dete, žene koja je imala četiri sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading