Kijina majka: Sloba se vraća mojoj ćerki

Autor: D. Lukić - G. Doljančević

Zadruga

07.05.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su se Kristina Kockar i Slobodan Radanović emotivno zbližili posle smrti njenog oca Miloša Kockara, Kijina majka Nadica Zeljković je ubeđena da će njih dvoje sačuvati brak.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

Pogotovo, kako kaže, ovome u prilog ide i činjenica da je zet izabrao njenu ćerku za partnerku u duetu "Lažov notorni" kojim će se predstaviti na večerašnjoj Zadrugoviziji 3, zbog čega je Luna Đogani pobesnela i zvanično raskinula osmomesečnu vezu sa Slobom. Zeljkovićeva takođe ističe da joj se ne sviđa što Radanović nije jasno stavio do znanja svojoj devojci da je više ne želi pored sebe, nego je i dalje zavlači.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani i Sloba Radanović

- Primećujem da Slobodan trenutno sedi na dve stolice. Ne zna više ni sam šta će da uradi. Dvoumi se između njih dve sve vreme i mislim da je u velikom problemu. Luni treba jasno da stavi do znanja da više ne želi da bude u vezi sa njom i da je ne zavlači. Sa druge strane, vidi se da se postepeno zbližava sa Kristinom. To je negde i normalno jer su njih dvoje ipak u braku. On je švrljao malo okolo i izgleda da polako shvata da je ipak voli - rekla je Nadica za Srpski telegraf i dodala da joj je bez obzira na sve drago što se Radanović vraća Kiji posle svega što joj je priredio.

Luna: Slobo, ti da si neki, pitao bi mene da pevam s tobom! Misliš da sam ja glupa, ali nisam nimalo. Završili smo!

- Ja svom detetu želim svu sreću sveta i želim da je uvek vidim nasmejanu. Kristina je Slobi puno pomogla kada je započinjao pevačku karijeru. Tada su se mnogo voleli i moguće je da se to opet vrati, samo bi on u svojoj glavi trebalo da raščisti šta hoće, a šta neće - zaključila je Zeljkovićka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar i Sloba Radanović

Inače, Luna Đogani je pobesnela kada je Sloba Radanović izabrao svoju ženu Kiju Kockar za partnerku u duetu na predstojećoj Zadugoviziji 3, pa je raskinula sa njim. Nakon što je Veliki Šef zadrugarima saopštio da će se ponovo održati muzičko takmičenje, a s obzirom na to da je blogerka izjavila da neće učestvovati u spektaklu, njenom dečku je jedino preostala njegova još uvek zakonita supruga, a pesma kojom će se njih dvoje predstaviti je duet Cece Ražnatović i Saše Matića "Lažov notorni".

Kija: Nemoj da te prođe taj bromazepam, pa da se predomisliš posle, idem ja kod Nadežde da je nateram da me nauči da pevam.

Kada je ovo čula, Đoganijeva je odlepila.

Luna: Ti da si neki, ti bi došao i pitao bi mene kao svoju devojku sa kojom si bio osam meseci: "Ljubavi, da li želiš da pevaš sa mnom?" Ti misliš da sam ja glupa, ali nisam nimalo. Poslednje što želim je da napravim sebe jadnicom. Ti sve što želiš je da udovoljiš sebi.

Sloba: Rekla si da nećeš da pevaš, a sad odjednom hoćeš sa Banetom!

Luna: Ti to hoćeš! Evo, završili smo! Pomeri svoj krevet, ja ti želim svu sreću i da se vratiš na staro. Uništio si mi život, ovo nikad nije trebalo da se desi, nikad! Ti mene ne možeš da lažeš, ja ti u očima vidim šta želiš. Ovde sam dala sve od sebe osam meseci. Ja ću da skupim mu*a za sve ovo vreme kad ti ne umeš, završili smo. Odvoj mi krevet, u stvari, neću više ni da spavam tu.

Sloba: Svaki put kad se iznerviraš i kad popiješ, ti meni svašta govoriš! Napadaš me zbog reči koje si ti izgovorila.

Na šta to liči da se izgovaraju takve reči? Osam meseci smo zajedno!

Luna: Dobro, znači moja mama ne voli Andreja, ni on ne voli nju kad se vređaju, a pet godina su zajedno...

Sloba: Dosta više! Prekini da spominješ porodicu spolja! Sad praviš ljudima da se svašta piše o njima! Imala si problem!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ilija Toić

07.05.2018 05:40

Sloba se prema kristini ponašakorektnojer je to ljudski.Nema on nikakva osećanja prema njoj.Nikada se neće vratiti niti biti više sa njom.Vrlo jednostano,on voli Luu više od svog života.Pucaju ,svadjaju se ali su emocije jače od njih.rugo,onje prvo pitao Luu da peva sa njim,ona ga je odbila, jer ga je ostavila prehodni dan.Potom mu se Kristina nametnula kao krplje itražila da ona peva,on jeodbijao ina kraju prihvatioOvo je samojednavelika igra. Sloba neće dozoliti sebi luksuz da ponovo upadne u njenu mrežui. manipulatorka je ifoliran.Njen jego ne može dovzoliti da nju nekošutne, onamora biti ta koja će to učiniti. Ona je zlo od žene.

Odgovori 18 34
Jefi Arsić

07.05.2018 05:46

Provijcijalko, ser..mo se mi na tvoje reči "moj brak", "moj muž", jer si ga varala. Znaš li sa koliko njih s ibila? Sve se zna, čak se i.mediji konstatno oglašavaju.Ti si bolesna osoba kojoj je pod hitno potrbnatrapija. TOliko si "pametna" pa misliš da jevenčani list tapija na muškarca i jedini dokaz da brak postoji. Ti si lažni moralista, lažna žena.Samo voliš sebe i novac.Sloba više nikada sa tobom neće biti.

Odgovori 15 35
Dijana

08.05.2018 06:07

Kristinina majka,obzirom na svojejgodine, trealo bi reanlije da sagleda situaciju. Sloba voli Lunu više od svog života. Prema Kristini se ponaša u skladu sa ljudskim manirima, što bi uradio i za druge, jer je on čovek,za razliku od nje.Od NJIHOVOG POMIRENJA NEMANIŠTA.Ne može ga niko izmanipulisati više.

JefimijaBanovo brdo

09.05.2018 09:53

Bolje mamicej sanjaj jljubavnika Andrijusa njim sibliža.Nikada Slobaviše nećesanjom biti, bezobzhira nalunu.Njihova priča je zaršena.Nemojte se više folirati..On voli Lunu više odsvogjživotsa ij želi jdaostane sa nom..