ANDRIJA ILI SLOBA? Kija donela odluku S KIM NASTAVLJA ŽIVOT!

Autor:

Zadruga

07.05.2018

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih dana Kristina Kockar i Slobodan Radanović veoma su se zbližili, a pevač je raskinuo sa Lunom Đogani zbog čega su mnogi mislili da će doći do pomirenja između njegove žene i njega. Međutim, Kristina Kockar takođe odlučuje, a ona je otkrila da li će posle "Zadruge" biti sa Andrijom Lazovićem ili Slobom Radanovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Doživljavala nervne slomove zbog Slobe, a onda odlučila da li ga ostavlja... Kija Kockar

- Čula sam komentare da je on taj koji se igra sa svim tim, a onda se i ja nekad zapitam da li je sve to tako. U nekim stvarima ne mogu da ga provalim, ali sam uspela da ga upoznam dosta dobro ovde. Odlučila sam da jednostavno on i ja ne možemo biti zajedno baš iz tih nekih razloga. Čak i njegovo pokajanje ne može da izbriše neke stvari koje sam ja videla u njemu i, jednostavno, ne želim takvog čoveka pored sebe. Ima on svojih kvaliteta, ali hoću da zadržim za sebe šta sam to uvidela. Dovoljno je da i ja posumnjam da je to neka njegova igra. Nisam upućena šta se desilo, niti me zanima, a razmišljam o tome samo kad sam se ja poslednji put osećala srećno, a to je bilo kad sam bila napolju i kad sam bila pored Andrije. Razmišljala sam šta želim u svom životu. Ne želim njega koji je tmuran i takav kakav je i to što mi je uradio meni je to katastrofa. Prelomni trenutak u mom životu je da nešto učinim za sebe. Čula sam da je njoj rekao da treba da razmisli, ne znam o čemu. Znam da se njegov odnos prema meni promenio, ne znam zašto - ispričala je Kija Katarini Nikolić, a potom dodala da ne misili da će Lunina i Slobina veza opstati. 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
On je usrećio Kiju... Andrija Lazović
RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija ne može da mu oprosti... Sloba Radanović

- Iskreno, ja stojim iza svega, to neće trajati, to sam odmah rekla. Jedina prava ljubav postojala je između mene i njega. To nije prava ljubav, to je zatvoren prostor. Pruženo mu je nešto što nije imao od mene u tom trenutku. To je neko moje mišljenje, e sad - ja mislim tako, ali to morate njega da pitate. Iskreno, ja mislim da on nikad neće biti iskren i da je pogrešio neće nikad priznati, ali mislim da je shvatio, a to više nije moj problem. Ja sam njemu prijatelj i ostaću, ali moram da mislim malo i na sebe. Osušila sam se od nerviranja i zbog njega i ne želim to sebi više da radim - zaključila je Kija koja je na kraju odabrala Andriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nevena

07.05.2018 12:38

Dobar izbor. Sada napred Kija da pobedis u rijalitiju.

Odgovori 19 4
Minor

08.05.2018 06:03

Kristina , Sloba je jodavnoizvršio izbor.žena njegovotg života je jprelepa Luna,ostaje sa njo zauvek. Još titone dopire do mozga.Više nećeš moći manipulisati sa oimdivni čovekom,koji je iskren,otvorni čestit. TI simanipulatorka. Svešto si iznelao njemu je dalekood istine. zapitajsebej šta siti rdila? Gde sibila? Sa kim? Ne prodaji ludilo po Zadruzi i ne izigravaj povredjenu ženu,jer jtonisi.Voliš samo sebe i novac.

Odgovori 3 20
Dzo

08.05.2018 12:26

@Minor - Jesi li ti majmun???

Odgovori 12 1