RADA PROZVALA ZORICU, Markovićeva poludela: I TI BI DA BUDEŠ CECA!

Autor:

Zadruga

08.05.2018

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoć održane "Zadrugovizije 3" došlo je do ozbiljne rasprave između pevačice Rade Manojlović koja je bila u žiriju takmičenja i Zorice Marković koja se takmičila na ovom rijaliti festivalu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tanja i Duško oduševili žiri...

Sve je počelo nakon nastupa Tanje Jovićević i Duška Radonjića koji su pevali pesmu "Princeza" koju u originalu izvode Slađana Milošević i Dado Topić. Komentarišući ovaj par, Rada je istakla da su bili savršeni, a kako je Tanja u jednom trenutku kazala da im je Zorica pomogla, Manojlovićeva ju je prekinula rekavši:

- Pusti ti Zodicu, nema tu poređenja. Vi ne možete da se poredite.

Markovićeva je ovo čula, a onda je izašla na scenu sa Lepim Mićom i otpevala pesmu "Kad zamirišu jorgovani" Vesne Zmijanac i Dina Merlina, što je Rada prokomentarisala:

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Odlučila da više ne ćuti... Rada Manojlović

- Vi ste dobar spoj, izazvali ste pravu reakciju - kazala im je Manojlovićeva, ali ju je Markovićeva prekinula i osula paljbu:

- Radojka, seme ti krvavo, postala si opasan kritičar! Ja nikad ne ostajem dužna, ja te mnogo volim. Ja sam predložila Dušku i Tanji da pevaju. A to, ma kakva Zorica... i ti bi htela da budeš Ceca, ali ne možeš! - uvredila je Zorica mladu pevačicu koja joj je stavila do znanja da ju je Markovićeva ranije prozvala u nekom intervjuu i da joj je ona samo sada vratila:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković ispsovala Radu...

- Ja tek sad vidim zašto je u "Zadruzi" teško, jer tek sad vidim da ne možeš da kažeš nešto a da se neko ne uvredi. Seti se da Rada tebe nije 10 godina nikad uzela u usta. Bez obzira na sve, ja se slažem sa Lepim Mićom, on ima svoje mišljenje koje je na mestu, opet, Zorica je neko čije sam pesme rado pevala. A ovo tvoje ponašanje, ja ne mogu da verujem... ali, ja neću biti lenja. Ti si možda zaboravila na neke intervjue koje si davala, a ja tebe nikad ružno nisam prokomentarisala, ali žao mi je, nisam želela da se uvrediš - obrazložila je Radmila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goxy

08.05.2018 14:03

Rada hvali netalentovanu Lunu a kudi veliku zvezdu Zoricu Markovic. Ludilo.

Odgovori 10 0