BILA U VEZI S NARKOMANOM: Sara Reljić pobegla od kuće sa 16 godina!

Autor: Republika

Zadruga

08.05.2018

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Reljić važi za jednu od najatraktivnijih zadrugarki, a njeno učesće u rijalitiju najviše je obeležila veza sa muzičarom Vladanom Vojnovićem Vojketom. Iako je pokazala dozu odmerenosti koja prilični devojci njenih godina, retko ko bi mogao da pomisli da je u u srednjoj školi pobegla od kuće sa znatno starijim momkom kada je imala 16 godina i nije želela da se vrati, uprkos tome što ju je majka preklinjala. Kako dobro obavešten izvor blizak Reljićki za Rijaliti otkriva, Sara se zaljubila lokalnog dilera koji joj je za kratko vreme postao centar sveta, te je sve ostalo zapostavila i razmišljala samo o njemu.

Foto: instagram.com/sara_reljic.1
Sara Reljić

- Sara je u srednjoj školi imala pravo buntovno ponašanje. Smuvala se sa dečkom koga je upoznala u jednom noćnom klubu, a viđala ga je nedaleko od svog stana pošto živi nedaleko od nje. On je bio stariji od nje deset godina, ali njoj to nije bilo važno. U početku je od svojih krila da je sa njim jer je mnogo stariji i zbog činjenice da se bavi mutnim poslovima i diluje drogu, ali je kasnije, kako se sve više zaljubljivala, ipak odlučila da ga upozna sa svojima. Ona ga je dovela kući, a njena majka Indira bila je šokirana kada ga je videla. Budući da on nije bio zaposlen i da je izgledao zastrašujuće, ona je takoreći odglumila da joj je drago što ga je upoznala. Taj momak je imao veliki broj tetovaža i bavio se mutnim poslovima. Prodavao je razne psihoaktivne supstance po kraju u kome je Sara živela i mnogi su ga se klonili u naselju - priča naš dobro obavešten izvor i nastavlja:

- Čim je otišao iz stana Indira je doživela nervni slom. Počela je da urla na Saru i da joj govori da odmah prekine svaki kontakt sa njim jer je on običan narkoman koji će joj napraviti velike probleme u životu i da će i nju naterati da koristi drogu. Rekla joj je da će je izbaciti napolje ako nastavi da se viđa sa njim, ali je Sara nije slušala pa su se sve više svađale. Jedne večeri Indira je toliko bila besna da je ćerki udarila šamar, a to je bila kap koja je prelila čašu. Sara je u toku noći spakovala kofere i pobegla da živi kod njega. Kada je videla da je nema u sobi, njena majka je pretpostavila da je pobegla, pa ju je konstantno zvala. Nekoliko dana se nije javljala na telefon, a majci je poslala poruku da je dobro i da je sa njim. Indira je plakala skoro svaki dan, a Sara je posle dva, tri meseca razgovarala sa majkom koja je pokušala da je ubedi da se vrati kući, na šta ona nikako nije pristajala govoreći da će se sigurno udati za tog dečka jer ga voli - priča naš izvor i navodi da je vrlo brzo došlo do preokreta u situaciji, jer je Sara posle nekog vremena shvatila da pored njega nema nikakvu budućnost i da joj je bolje da sve preseče dok nije kasno.

- Posle par meseci koje je provela kod momka, Sara je shvatila da će joj on uvek samo praviti probleme i da je bolje da ga se kloni. Videla je da joj veza sa običnim klošarom neće doneti ništa dobro, pa je raskinula i prekinula svaki kontakt sa njim. Vratila se kući i shvatila da je sebi mogla da napravi pakao od života zbog svoje lude glave - završava naš izvor. Kontaktirali smo Indiru Reljić kako bismo potvrdili naša saznanja, a ona nam je ispričala da se nerado seća tog događaja, ali i da joj je drago što je Sara iz svega toga naučila lekciju.

- Skoro svakom detetu se dešavaju takve situacije u pubertetu i u tom dobu. Sara nije tip devojke koja bi lako napravila neku glupost koja bi joj ostavila trajne posledice. Tada jeste pogrešila, ali šta je tu je. To je sada daleko iza nje - rekla je Indira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading