Đekson kipti od besa, ŽELI MINI DA UNIŠTI ŽIVOT!

Autor:

Zadruga

10.05.2018

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zadruzi je danas došlo do žestoke svađe između Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona. Njih dvoje su urlali jedno na drugo, a čak je došlo i do fizičkog kontakta, zbog čega je reagovalo obezbeđenje. Mine ja odmah kažnjena direktnom nominacijom i oduzimanjem mesečnog honorara, a nešto kasnije Đekson je sedeo sa Andrijanom i pričao, a u razgovor su se uključili i Miki Đuričić i Nadežda Biljić.

Foto: printscreen/TVPink
Đekson i Mina

Đekson je bio veoma besan, te je opleo po Mini i ispričao šta će joj sve uraditi dok god su zajedno u Zadruzi.

- Ja i ti smo završili, tebra, neću više da te dovodim u tu situaciju. Između tebe i mene nema perspektive, svi navijaju da raskinemo i uspeli su u tome. Šta god bude u tom klipu, biće na njenoj strani, a nema ništa. Ovog puta sam ja prišao i rekao da me batali i onda je ona nešto rekla... Ona, dok sam ja spavao, mogla je da radi šta hoće. Ona može sa tim pokrivačem da radi šta hoće, ona je bolesna i namazana. Ona je mene zagrlila, nisam je osetio. Došla mi pre neko veče u krevet, tu Andrijana, Fića, Luna, svi su gledali šta radi. Nikad nisam bio drukara u životu, sad ću sve da je odrukam. Po drugi put me kasapi, voleo bih da mi se inficira, da dobijem gangrenu da odem gajbi. Use*ava mi se u ljubav, u sranja, sad će svaki dan da bude nominovana i kažnjena honorarom pošto je nisu diskvalifikovali - rekao je Đekson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading