Njen pogled je govorio sve: Šako se sreo sa Minom

Autor: Pink.rs

Zadruga

12.05.2018

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal koji je prošle godine zatresao estradnu scenu kada je Šako Polumenta poslao tada maloletnoj Mini Vrbaški video u kom joj poručuje da mu nedostaje, sada je epilog dobio u "Zadruzi" gde je pevač gostovao pre nekoliko dana.

RepublikaFoto: Promo foto
Kaje se jer je Šakov video objavila na instagramu... Mina Vrbaški

A sve oči tada su bile uprte u Minu i Šaka kako bi se videlo da li će biti burnih reakcija, međutim, Polumenta je sam sve otkrio nakon gostovanja:

- Videlo se u njenim očima da je to pogled kajanja i poštovanja nekako... Taj njen pogled je govorio više od hiljadu reči. Osetio sam, posle svega, tu neku njenu energiju, pokajanje i poštovanje prema meni. Video sam kajanje, želju da se ona opere od svega što je uradila... A možda ni ona nije kriva, mislim da ju je to sve nagovorio neko. Iskreno, baš mi je bilo žao, ali nisam želeo da se tu pozdravljam, grlim sa njom, ipak me je ona za srce ujela - izjavio je Šako.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Komentarisao Lunu i Slobu... Šako Polumenta

A onda je prokomentarisao i situaciju koju su u "Zadruzi" doživeli Luna Đogani i Sloba Radanović:

- Ne znam, to bi bilo nefer sa moje strane, da ja sad iznosim ovaj ili onaj stav... Svi su mi simpatični. Vidim da je Sloba fin, ali ljubav nema granice, sve se prašta. Svi mi dođemo do iskušenja ovakvih ili onakvih kada je ljubav u pitanju, tu razum zakazuje, a govori samo srce. Ne znam, nadam se da on najbolje zna šta radi i šta oseća, odluka je na njemu, a meni su simpatične i Kija i Luna, ni protiv koje, stvarno, nemam ništa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading