Luna ubeđuje Slobu da se pomiri sa Kijom: TEBI NEDOSTAJE ONA, TEBE TO BOLI!

Autor:

Zadruga

13.05.2018

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Slobodan Radanović noćas su razgovarli u pabu o svom odnosu, a u jednom momentu blogerka je rekla sve u lice svom oženjenom momku šta misli o njegovom odnosu sa suprugom Kristinom Kockar.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba, Luna i Kija

- Ti želiš! Ti želiš da daš drugu šansu. Ti to želiš! Zaboravi da sam ja Luna, ti to želiš! Slobo, ja nisam glupa, čitam ljude. Vidim tvoje oči, tvoje pokrete i vidim sve. Ja ti ne zameram ništa. Ti želiš da nastaviš sa njom, a to se ne oseća kada želiš sa nekim da završiš. To znači da nije gotovo - pričala je Luna Slobi.

- Znaš šta ja iskreno mislim, ovo pričam kao neka osoba tamo, a ne kao osoba sa kojom si prevario svoju ženu, ja mislim da te ona privlači, ništa više, a da si samo sa mnom to imao (seks) - nastavila je Luna.

Kada je ovo Sloba čuo, rekao je Luni kako greši i priča pogrešne stvari i zamolio je da njihov odnos ne poredi sa odnosom koji je imao sa Kristinom Kockar.

- Ti imaš suze u očima. Tebe boli kada je vidiš. To je emocija! Ti imaš strah u sebi, ti se plašiš da li da rizikuješ ovo ili da rizikuješ ono. Tražiš neko opravdanje za sve to što nije uspelo. Ona kada je ušla ti si bio katastrofa prema meni. Ja pričam o tebi i tvojoj ženi, ubeđujem te da budeš sa njom. Ja ne želim da se ti za*ebeš, da ti bude žao, jer posle nema nazad. Između vas dvoje nije sve razrešeno. Tebi nedostaje ona, ti to nećeš da prihvatiš. Ja sam imala košmar kako ti ostavljaš mene i ideš sa njom. Bežiš od mene, ja te jurim, a ti trčiš ka njoj. Pomozi nam svima, probudi se iz kome - izjavila je Đoganijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suzana Jankovic

13.05.2018 17:23

Vec 9.meseci gledamo takozvanu ljubav Slobe i Lune.Ovde jedino Luna voli...a Sloba se igra Luninim osecanjima.Slobo glumi za Oskara kao i Kristina Kockar.MC GREGOR sifra koja se provlaci od kako je Kristina Kockar usla u Zadrugu.MC GREGOR SLOBA I KIJA...veliki prevaranti...lazovi ...manipulatori...Luna se zaljubila u ozenjenog Slobu Radanovica...u ostalom da nije dobila cudni potvrdni znak Slobe Radanovica...od te veze ne bi bilo isto i ne bi ta ljubavna prica postojala.Sloba i Kija uz Lunu Djogani dolaze polako do finala....Razgovor u ovom tekstu pomenut je da je devojka Luna Djogani shvatilaq ko je u stvari Sloba Radanovic i da Sloba voli svoju zakonitu suprugu...Luni Djogani ce biti ovo jedno gorko iskustvo...zivot je napolju...MC GREGORIMA zelim da napuste ovaj rijaliti...a Luni Djogani dodje do nagrade...