Baki B3 iskreno o Luni!

Autor:

Zadruga

13.05.2018

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani privukla je veliku pažnju učešćem u rijalitiju "Zadruga", gde je započela ljubavnu vezu sa Pinkovom zvezdom Slobodanom Radanovićem, koji je oženjen. Mnogi su osudili taj njen potez, a njen brat od strica, pevač Baki B3, otkrio je šta misli o Luninom učešću.

Foto: instagram.com/baki_b3_official
Porodica Đogani

- To su Gagi i Anabela dozvolili. Meni je teško, Luna mi je sestra od strica... Ja nju volim, ali neke njene postupke ne podržavam. Luna se tamo uopšte nije snašla, nije ona pre bila takva... Žao mi je što je tako kako jeste i žao mi je što mene, kao njenog brata, niko nije pitao šta mislim, da li treba da uđe tamo. Ja sam bio u domu, mnogo sam prošao, i mene je trebalo da pitaju - rekao je Baki.

On smatra da su svi trebali da se okupe porodično i da iznesu svoje mišljenje o tome da li je Luna spremna za takav jedan potez.

- Trebalo je da sednemo svi, napravimo sastanak i kažemo šta mislimo o Luninom ulasku. Ovo je njena najveća greška, žao mi je Lune - kaže muzičar.

Foto: instagram.com/baki_b3_official
Baki B3

Baki je otkrio da li bi svojoj ćerki dozvolio da uplovi u muzičke vode i možda čak učestvuje u nekom rijalitiju.

- Moja ćerka opasno peva, razvaljuje, ali ja ne želim da bude deo estrade... Neka radi nešto drugo, ne treba joj slava, ona ne živi od toga. Nikada joj ne bih dozvolio da bude deo rijalitija, rekao bih joj: "Du*aj ga"! Ne želim da moje dete ide u rijaliti - izričit je Baki.

Da li će mu Luna zameriti na ovome što je izrekao i hoće li se njih dvoje videti pošto ona napusti rijaliti, ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Plavi

13.05.2018 21:55

Baki B3 iskreno izjavio sta misli.