MILJANA SPAVALA S TATOM DO 14-e godine, IZGUBILA NEVINOST SA IRIGATOROM!

Autor:

Zadruga

14.05.2018

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić u toku jučerašnjeg dana Luni Đogani i Slobi Radanoviću u jednom dahu ispričala je neke detalje iz svog detinjstva i rane mladosti, a oni su sve vreme ćutali jer od šoka nisu mogli da se saberu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
U početku je priča bila zanimljiva... Luna, Miljana i Sloba

Miljana je počela sa interesantnim detaljima o tome kako nije mogla noću da spava dok je bila beba. A onda je ispričala nešto što ih je šokiralo:

- Danju spavam, a noću sam bila budna do osam ujutro. Tata me sedne u kola i vozi me po celom gradu dok ne zaspim, a onda me polako iznesu i ja se odmah probudim. Jako sam vezana za tatu - počela je priču Miljana i nastavila da opisuje svoga oca Sinišu Kulića.

- Moj tata je polomio vilicu jednom čoveku jer mu je opsovao majku, mrtav pijan. Moj otac bi mogao da ubije za porodicu, kad mu neko kaže za ženu, za mene. On nije smeo mesec dana da izađe iz kuće kada se dogodilo ovo sa Ivanom jer se plaši sebe. Ne plaši se drugih, nego sebe, ubiće nekoga. Zamisli da ti neko kaže ćerka ti je ku*va ili zatrudnela u rijalitiju. Ljudi su ograničeni, ne razumeju to - pričala je Kulićeva dok su Luna i Sloba samo ćutali.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
A onda je Miljana otkrila detalje koji im se nisu dopali... Luna i Sloba

U nastavku razgovora, sledile su još crnje i gore informacije:

- Od tuge za tatom ja sam imala temperaturu, išla sam kod psihologa. Pođe u Jagodinu, ja plačem, mora da se vrati. Do 14 godine sam spavala s njim u krevetu, moji roditelji nisu imali odnos zbog mene. Čim vidim da tata ide kod mame, ja odmah idem za njim i legnem između njih ili lupam na vrata "otvorite", uzmem čekić. Bila sam nemoguća.

A onda je ispričala kako je izgubila nevinost nakon čega njeni cimeri nisu više mogli da je slušaju:

- Sa 16 godina vidim mamu u kupatilu da se pere irigatorom. Sačekam da ona završi, uzmeme kamilicu ono što je ostalo, uđem u kupatilo i obrijem noge... 

Luna je jedino uspela da izusti:

- Je l' me zaje*avaš? 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading