(VIDEO) Sudar zadrugara na putu za ludilo: OVA DVA PARA HTELA S*KS NA ISTOM MESTU U ISTO VREME!

Autor: pink.rs

Zadruga

14.05.2018

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da strasti u zatvorenom prostoru mogu da podivljaju dokazuju gotovo svakodnevno učesnici "Zadruge", najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima. Prethodne noći se desila jedna veoma interesantna situacija, kada su čak dva ljubavna para poželela da budu intimna i to istovremeno.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Pršte strasti u "Zadruzi"

Od kada su postali verenici, Nadežda Biljić i Miki Đuričić, imaju svakodnevno seksualne odnose a kamere, kao i ostali zadrugari, im uopšte ne predstavljaju problem.

Oni su prethodne noći prvo razbuktali strasti u sobi za rehabilitaciju gde je Đuričić masirao pevačicu a zatim su odlučili da pređu na viši nivo telesnog zadovoljstva.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić i Miki Đuričić

Oni su pokušali da ponovo vode ljubav na mestu gde su to mnogo puta do sada uradili, u izlogu butika. Međutim, nije sve išlo tako glatko.

Sa istom idejom, u butik su se uputili i Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić koji su tek danas uspeli da izglade odnose i daju svojoj vezi još jednu šansu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić!

Ova dva para su se potpuno zbunila kada su ugledali jedne druge, a Nadežda i Miki su se povukli i "skriveno" mesto prepustili Smiljanićevoj i Filipu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sale

15.05.2018 06:29

Filip mali iskompleksirani pacov sa svojom djiber devojcicom hahahaha i sa svojim unapred dogovorenim fejk svadjama a sve ne bili ostali do kraja u rijalitiju nikad nista ne razumem oko cega se svadjaju i glupi su do zla boga.