Vojketov i Đeksonov drug: Duško se mnogo ogrešio o Andrijanu i Nemanju!

Autor:

Zadruga

15.05.2018

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrej Saljnikov, bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i prijatelj Vladana Vojnovića Vojketa i Nemanje Đerića Đeksona, tvrdi da Duško Radonjić preteruje u kontrolisanju odnosa koji reper ima sa Andrijanom Radonjić u rijalitiju.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić

On smatra da bi Duško trebalo više da se drži po strani i za Rijaliti otkriva kako će se razvijati Đerićev odnosa sa pevačicom.

- Duško je jedan tradicionalan čovek i dobro je pokazao kako se čuva ćerka, ali ja se ne slažem s takvim načinom vaspitanja. Mislim da se ogrešio i o Andrijanu i o Đeksona. Izrekao je neke primitivne stvari koje neću ni da navodim. To je njegova nedovoljna informisanost. Malo je preterao i ne bi trebalo da se meša na takav način u život deteta. On je ovde više uticao negativno. Đekson jeste poznat kao ženskaroš, ali je drugačiji kada upozna devojku koja zaslužuje da se prema njoj ponaša kao džentlmen. Mislim da je to slučaj sa Andrijanom - otkriva Andrej i dodaje da su Nemanjine emocije prema Andrijani iskrene.

Andrej: Da nema Sare, Vojke bi odlepio u rijalitiju

- Ne bi me čudilo da je Nemanja zaljubljen u Andrijanu. On je zaljubljive prirode, a ona mu je i te kako privlačna devojka. Mada, sačekaćemo da izađu - tvrdi Saljnikov.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Duško Radonjić

On je prokomentarisao i vezu Sare Reljić i Vojketa, a po svemu sudeći, emocije koje se dešavaju između njih i te kako su ozbiljne.

- Mislim da je to jedna lepa priča. Oni zrače ljubavlju, ne samo što su lep par već se i divno slažu sudeći po ogromnoj podršci na društvenim mrežama. Primer kako treba da izgleda jedna veza. Da nema Sare, verujem da bi Vojke odlepio u rijalitiju. Biće lepo ako se ispostavi da je upoznao ljubav svog života - kaže Vojketov drug i dodaje da mu ništa ne zamera, osim što je mogao više da ispromoviše svoju grupu:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vojke Đans

- Vladanu ne zameram ništa specijalno, pokazao se dobro u rijalitiju. Ne moraju svi da budu galamdžije da bi bili u centru pažnje. Možda je malo više trebalo da promoviše našu grupu Đans i našu muziku jer se on u tom celom povlačenju odrekao bilo kakvih specijalnih priča i ličnih promocija, pa se držao po strani. Tek nas očekuju veliki hitovi kada Vojke izađe iz "Zadruge".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nevena

15.05.2018 19:38

Dusan zakasnio sa zabranom. Ne treba mu zet narkoman i promiskuitetna osoba koji zene naziva kujama i ciljem za zadovoljavanje svojih niskih strasti. Iskoristice je i sutnuti kao i ostale.