Minini kriminalci spremaju osvetu Đeksonu!

Autor: D. Lukić-G. Doljančević

Zadruga

15.05.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici najgledanijeg rijalitija na našim prostorima Zadruge Nemanja Đerić Đekson i Mina Vrbaški ušli su emotivnu vezu u Beloj kući.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nemanja Đerić Đekson

Nakon što su raskinuli zbog raznih svađa koje su imali, oboje su se upustili u paralelne veze, međutim Mina i posle svega shvata da i dalje voli Đerića, te mu je u više navrata to i saopštila, ali je on sve vreme ignoriše i vređa. Nedavno ju je u dvorištu Bele kuće nazvao ku*vom. Kako dobro obavešten izvor blizak Mini za Rijaliti otkriva, nekoliko ljudi koji su bliski sa njom hoće da se osvete reperu zbog načina na koji se joj se on obraća pred milionskim auditorijumom, pa mu zbog toga spremaju sačekušu.

 Okupljaju se u jednom poznatom kafiću na Novom Beogradu, a kako im niko ne može ništa, slobodno komentarišu šta smeraju

- Od kako je Mina iskreno rekla Đeriću da je i dalje zaljubljena u njega on se sve vreme igra sa njenim osećanjima. Smeje joj se u lice kad mu ona govori koliko ga voli i koliko joj je stalo do njega. U više navrata je doživela i nervni slom zbog toga što on ne uzima za ozbiljno. Ona na sve načine pokušava da ga vrati i mu dokaže da ga voli, ali se on sve grublje i gore ponaša prema njoj. I u javnosti je poznato da se Mina druži sa opasnim momcima i ljudima koji su dobro povezani sa dilovanjem droge i raznih opijata. Bodre Minu od kada je ušla u rijaliti, a sada im smeta kako se Nemanja ophodi prema njoj, pa žele da mu se osvete jer smatraju da on ničim nije zaslužila - tvrdi naš dobro obavešten izvor, potvrđujući pisanja Srpskog telegrafa o društvu u kom se Mina kretala pre ulaska u rijaliti, a zatim dodaje:

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Mina Vrbaški

- To su muškarci koji bi svašta u svakom trenutku uradili za Minu. Oni svakako čekaju da oboje izađu iz rijalitija i da bi sa njom razgovarali, ali već sada planiraju da mu naprave velike probleme. Oni se ne plaše nikoga i za njih zakon ne postoji. Okupljaju u jednom poznatom kafiću na Novom Beogradu, a kako im niko ne može ništa, slobodno komentarišu šta smeraju, pa se po kraju već pročulo da će Đeksonu "Je*ati mater" čim izađe iz Zadruge - tvrdi naš izvor. Nemanja u rijalitiju dosta vremena provodi sa takmičarkom Andrijanom Radonjić sa kojom je uplivao u emotivnu romansu, pa je potom prekinuo. Mina svakoga dana svedoči tome da će se oni možda toliko zaljubiti jedno u drugo, da će zauvek izgubiti Nemanju, pa je to jedna od stvari koja je dodatno razljutila Minine prijatelje.

- Njeni drugovi su svesni činjenice koliko je njoj teško da ga gleda pored druge devojke. Pogotovo zato što su 24h u zatvorenom prostoru. Oni misle da će ona doživeti nervni slom ako ih ponovo vidi u krevetu zajedno ili kako se ljube, a velika je šansa da se to dogodi. U tom slučaju će Đeksonu sigurno staviti do znanja da je napravio ozbiljnu grešku - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Plavi

16.05.2018 19:10

Verovatno i drugi ali Djekson je ozbiljan borac u vestinama borbi.